2777
2789
عنوان

قراره بین شوهرم و خانوادم یکی رو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 29 پست
بعد بابامو از جلوی درمون برمیداره و میبره جفتشونو وسط ناکجا آبادداد و بیداد که چرا اسکای زنمو در میا ...

عزیزم چرا خانوادت تو مهمونی نبودن؟

بنظرم خودت یکم مقصر بودی اسی ، بنظرم بزار شوهرت اروم بشه با مهربونی باهاش حرف بزن ، بگو من الان شرایط سخت دارم هورمونام بهم ریخته ، احترام بزرگترا واجبه نباید انتظاری داشته باشیم بنده خدا کلیم زحمت کشیدن حالا مگ چیه خودمون کمد بخریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا برده بیابون خدایی نکرده بلایی سرشون میورد چیچرا توجیه میکنی عزیزم از فکر و خیال من ، کمد نداش ...

من ناراحتیم از این نبود مادیات برام مهم نیست فقط از اعصاب خوردی شوهرم ناراحت شدم

و اینکه گفتم افسردگی بعد زایمان دارم خیلی تند تند گریم میگیره حساسیت شوهرمم از وقتی فکر میکنه ممکن بوده بمیرم بیشتر شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چرا خانوادت تو مهمونی نبودن؟بنظرم خودت یکم مقصر بودی اسی ، بنظرم بزار شوهرت اروم بشه با مهربون ...

مامانم بود آخراش بود رفت شوهرم داشت مامانمو میرسوند که این قضایا پیش اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ناراحتیم از این نبود مادیات برام مهم نیست فقط از اعصاب خوردی شوهرم ناراحت شدمو اینکه گفتم افسردگی ...

دورازجون خب حالا بعدش چیشد تو چی گفتی 

مگ خانوادت تو منگنه گذاشتنت 

ببین فعلا چیزی بهش نگو بزار یکم اروم بشه ، خودش خوب میشه

هر دو نگه دار

میخوام ولی اگر با بچم تهدید بشم چیکار کنم؟میگه تورو خدا دیگه نرو هیچ جا خودم هر کاری میگی میکنم هم برات مادر میشم هم پدر هم شوهر ولی ازم نخوا ک باز گریه هاتو ببینم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورازجون خب حالا بعدش چیشد تو چی گفتی مگ خانوادت تو منگنه گذاشتنت ببین فعلا چیزی بهش نگو بزار یکم ار ...

یعنی ممکنه از اثرات این کوفتی ای که خورده باشه؟شوهرم خیلی مهربونه زبونش تنده ولی تو دلش هیچی نیست نمیدونم چرا اینطوری شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام ولی اگر با بچم تهدید بشم چیکار کنم؟میگه تورو خدا دیگه نرو هیچ جا خودم هر کاری میگی میکنم هم ب ...

عزیزم توهم یکم قربون صدقش برو بگو کیف میکنم هوامو داری 

اما عزیزم قطعا اول و اخر تو برای من میمونی ولی پدر و مادر سایشون مستدام احترامشون واجبه تا زمانی که هستن باید قدرشونو بدونم خیلی زود دیر میشه  منم بیخودی حساس شدم ، با این حرکاتم انجام دادیم خیلی ناراحتشون کردیم البته حق میدم بهت تو هم چون منو خیلی دوس داری باعث شد واکنش نشون بدی 

عزیزم چون میگی تازه زایمان کردی و هورمونات به هم ریخته من تو رو سرزنش نمیکنم ولی هیچوقت پدر مادرتو به هیچکس حتی شوهر نفروش ، شوهرت مگه ارث پدر جدشو طلبکاره از پدر مادرت ، خیلی کارش زشت بوده ، یه ذره فکر کن اگه یه بلایی سر یکیشون میومد چی میخواست جواب بده ؟خواهر برادر داری ؟موندم چجوری ری اکشن نشون ندادن !!!!! من اگر بفهمم دامادمون همچین غلطی کرده به خدا بی آبروش میکنم، بلایی سرش میارم تا عمر داره جرات نکنه سمت پدر مادرم بیاد‌ .بگذریم عاقل باش و وارد بازی شوهرت نشو دست آخر هیچ کس خانواده خود آدم نمیشه شاید سنت کم باشه ولی تجربه کنی این کاملا بهت ثابت میشه 

مردی که به قول تو آبجو میخوره به سگ نمیره

به خاطر تو،به خاطر گریه و... هم دروغ محضع

همسرت از همین کارش نشون میده عاقل نیست

در ضمن سیسمونی شرعا و قانونی بر عهده مرده نه پدر دختر

مگه مامانت زایمان کرده یا نتیجه رابطه بابات بوده بچه،که همسر متوقعت میگه چرا سیسمونی ندادن؟!!!!

بگو نمی‌خواد هم پدر من باشی هم مادرم

تو همون نقش همسری را برای من و پدری را برای بچت درست ایفا من هر کوفت و زهرماری نخور نمی‌خواد ادعای دیگه ای داشته باشی

شما هم زود برو دکتر واسه افسردگی‌ها چون روز به روز بدتر میشه

منم خانواده م چیزی نداذن اما شوهرم بنده خدا به من گفت چیزی نگو،خودم میخرم هرچی که درتوانم ، و هرچیزی که نیازبود خودمون رفتیم گرفتیم،اصلا شوهرم کوچکترین حرفی نزد و بیاحترامی نکردو هیچوقتم به روشون چیزی نیاورد..پدرمادر منم زیاد اشکم رو دراوردن یکجاهایی هم ظلم کردن اما بازم شوهرم میگه احترامشون بزار اشکال نداره اما غصه نخور من همیشه پشتتم...

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰