2777
2789

شبتون بخیر کسی هست ماجرا رو بگم؟خدا شاهده نه تنها دلم گرفته سردرگمم چیکار کنم چه خاکی تو سر خودم بریزم بچمم تازه به دنیا اومده دچار افسردگی بعد زایمان شدم تورو خدا کمکم کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من ۱۰ مهر زایمان کردم

قبل اون هم سه رپز تقریبا بیمارستان بستری شدم

اون بیمارستانی که بودم با اینکه درد زایمان داشتم ولی بخاطر ۳۷ هفته بودن بچه و باز نشدن کامل دهانه رحمم هیچ کاری نکرد که زایمان کنم 

بعد گفت که دهانه رحمت سفته باید بری سزارین بیمارستانمو عوض  کردم و یه بیمارستان دیگه رفتم و طبیعی زایمان هم کردم بعد فهمیدیم بیمارستان اولیه منو از سرش وا میکرده بچمم رسیدس نارس نیست

اینا رو گفتم که بدونید یه هفته من تو بیمارستان بپدم سر جمع خانوادم ۲ روز اول بهم سر زدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من ۱۰ مهر زایمان کردمقبل اون هم سه رپز تقریبا بیمارستان بستری شدماون بیمارستانی که بودم با ای ...

عزیزم چرا انقد از خانوادت توقع داری ، ببین هرکس هرکاری کنه لطفه مخصوصا خانواده خودت ، این بچه میشه ادامه نسل همسرت خانواده همسرت و همسرت در درجه اول مسولیت داره در قبالت

اون شبی که من زایمان میکردم فقط خواهر شوهرم پیشم بود شوهرم بهش زنگ میزد که ببینه چطورم وقتی صدامو شنید ک درد دارم میترسید نتونم طبیعی زایمان کنمو بمیرم

فردای روز زایمانم خودم به خانوادم گفتم که زایمان کردم اصلا جویای احوالم نبودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چرا انقد از خانوادت توقع داری ، ببین هرکس هرکاری کنه لطفه مخصوصا خانواده خودت ، این بچه میشه ا ...

میدونم چی میگی ولی بقیه داره

خانواده من ندارن اینو میدونم اگر پول داشتن سنگ تمنم میذاشتن برام ولی سیسمونی بچمو با اینکه شوهرم میگه به بابام نصف پول کمد و تخت رو من بدم پدرم قبول نمیکنه و میگه خودم دارم 

سرتو درد ندارم جیب خالی پز عالی یدونه تخت تمام قسط برام فقط خریدن با چند تا چیز میز دیگه

شوهرم فکر میکرد کمد داره بچمون دیشب وقتی فهمید نداره اعصابش بهم ریخت منم گریه کردم اونم باهام گریه کرد 

امشب اسم بچمونو تو گوشش گفتن مامانم اینجا بود مامانمو داشت میبرد خونمون که فهمیدم از فکر و خیال حال من آب.ج.و خورده تو راه رفتنی با مامانم دعوا میکنه ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم چی میگی ولی بقیه دارهخانواده من ندارن اینو میدونم اگر پول داشتن سنگ تمنم میذاشتن برام ولی سیس ...

بعد بابامو از جلوی درمون برمیداره و میبره جفتشونو وسط ناکجا آباد

داد و بیداد که چرا اسکای زنمو در میارید دختر شماست ولی زن منه اون همه دوستون داره ولی شماها دوسش ندارید و یدونه کمد نتوانستید تو ۹ ماه جور کنیدو...

یهو دیدم گوشیم زنگ خورد با مامانم حرف زدم گفت جریان اینه 

یهو ماشین شوهرم جلوی در وایساد وسط مهمونی صدام زد تورو قرآن بیا جلوی در

رفتم با گریه میگه منو میخوای یا خانوادتو؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم چی میگی ولی بقیه دارهخانواده من ندارن اینو میدونم اگر پول داشتن سنگ تمنم میذاشتن برام ولی سیس ...

خب چرا برده بیابون 

خدایی نکرده بلایی سرشون میورد چی

چرا توجیه میکنی عزیزم از فکر و خیال من ، کمد نداشتن والا چیز خیلی عجیبیم نیس ، بنده خده پدرت زحمت کشیده تختم خریده میتونست کمد بخره تخت نخره میتونست هیچ کدومو نخره چ رسمی تو این گرونی ، دختر دادن جهیزیه دادن دیگ وظیفه  تولید مثل دختر و دامادشونو ندارن همینکه تا اینجا بزرگتون کردن سایشون مستدام و قدرشونو بدونید چرا زحمات خانوادتو کم میدونی 

جلو شوهر ، خانوادتو بد جلوه بدی تا ابد میخواد سرکوفت بزنه بهت

بعد بابامو از جلوی درمون برمیداره و میبره جفتشونو وسط ناکجا آبادداد و بیداد که چرا اسکای زنمو در میا ...

دیدم حالش عادی نیست گفتم معلومه تو ولی باز گریه کرد باز دلش پر بود 

خیلی دلم براش میسوزه ولی اگر واقعا بخواد خانوادمو کنار بزارم چی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40