2777
2789
عنوان

فرشم ب خونم نیومد اعصابم ریخته بهم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 59 پست
ب نظرتون کرم رنگ برای ورودی بگیرم خوب میشه؟؟با جاکفشیم ست بشه

اخه شما اینک سبزه ست نمیدونید کرم با فرش سبز شایدم یکم ورودی بیحال کنه من بودم کرم وطلایی و سفید و تناژ خیلی کم سبز میگرفتم چون رنگ فرشتون خیلی پررنگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ سبزاشون باهم متفاوته واقعا نمیاد به همدیگه

کرم بگیرم ب نظرت

با جاکفشی ست بشه

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

من که این فضای کوچیکو فرش یا قالیچه نمیگرفتم نهایتاً اگر دوست ندارید خالی باشه یه پادری یا یه راگ خیلی کوچولو

خونه ای که قراره برم میخوام هیچ فرشی نندازم ، آخیش راحت میشم . البته میدونم که خیلیا نمیپسندن

فرشای شما هم قشنگه هر کسی یه سلیقه ای داره نمیدونم چرا بعضیا به خودشون اجازه میدن که بگن این چه رنگیه که گرفتی 😦

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

قشنگه فرشت رنگش روح داره خوتنم بامزس نقلی ودنج ب دلخوش زندگی کنید داخلش

اواین خونمونه 

قبلش مستاجر بودم

کوچولو

ولی اینکه واسه خودمونه راحتم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

قیمت کاور مبل نداری؟؟

من برای ۷ نفره ۵ تومن دادم

اگه فقط دورش سبز بود خیلی خوب میشد چون دور فرش اصلیم سبزه

چکار کنم 😔