2777
2789

نه همکاری هم میکنه ادامه بدیم غلط کنه طرفداری کنه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری که ندارم فعلا 

ولی کلا سعی میکنم راجع به بقیه زن ها جلوش حرف نزنم 

چه خوب چه بد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا

چون توجهش به اون زن جلب میشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یچیز کلی بگم

فکر کن تو دنیا فقط خودت وجود داری ینی هیچ موجود زنده دیگه ای نیست.

ببین چه کارایی واقعا تو رو خوشحال میکنه همون کارهارو انجام بده

اینطوری دیگه خودت رو با کسی مقایسه نمیکنی و بابت مسائل بی ارزش ذهنت رو درگیر نمیکنی

و هرکسی هر حرفی زد و هر کاری انجام داد دیگه به چشمت نمیاد.

میشه گفت آدم ب صلح میرسه با خودش و دیگه اصن درمورد بقیه فکر هم نمیکنه و هیچ چیزی رو هم ی زبون نمیاره

این برای من جواب داد  امیدوارم شما هم ذهن تون آروم بشه.

حس کردم یلحظه باید این حرفارو بهتون بگم.

بازم پوزش بابت پر حرفی

آها ولی بنظرم بد بگی باید از چشش بیوفته

نه متاسفانه 

وقتی بدش هم بگی از اون به بعد بیشتر به رفتارها و کارهای اون زن دقت میکنه و ممکنه یهو برعکس بشه و خوشش بیاد 

پس کلا بهتره هیچی نگیم که اونم به هیچ کس دقت نکنه😂

با اینکه خودش از جاریم خوشش نمیاد، ولی به‌شدت بدش میاد پشت‌سرش حرف بزنم. سکوت میکنه و ناراحت میشه.

میفهمم که نمیخواد شأن خودمو بیارم پایین و وارد این بازی‌ها بشم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
یچیز کلی بگمفکر کن تو دنیا فقط خودت وجود داری ینی هیچ موجود زنده دیگه ای نیست.ببین چه کارایی واقعا ت ...

برای من هم جواب داد.

این آرامش رو برای همه آرزو میکنم. بعدش دنیا بهشت میشه برای آدم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟