2777
2789

بچم تازه5ماهش شده ولی هنوز خودشو رو ب شکم نمیندازه نزدیک4ماه یبار انداخت تو4ماهم دوبارانداخت دیگه ننداخته تااالان، واینکه الان5ماهشه هنوز منونمیشناسه بغل همه میره نازش کنن میخنده اصلا غریبی نمیکنه فقط از مردایی ک براش غریبه باشن بغلش کنن می‌ترسه واینکه کلا شیرخشکیه بچم

خانوما خیلی نگران وناراحتم یکی ازآشناها بهم گف بچت گیجه وباهوش نیس براهمین  نمیدونه مامانشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم نزار به بچت از الان بر چسب بزنن ،خنگ اونی که بخواد توانایی بچه ها رو با یکدیگه مقایسه کنه ،من دوتا پسر دارم از نظر توانایی زمین تا آسمون با هم فرق دارند 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

اصلا توی این فکر ها نرو 

بچه ات خون گرمه و با همه می سازه 

اصلا سخت نگیر 

برای چرخیدن هم یه سری تمرینات هست توی اینترنت که آموزش میدهی کار کنیم که بچه بود تر غلط بزنه 

مولتی ویتامینی رو بهش بده 

توروخدا با حرف آشنا و...رو بچت عیب نزاربه نظرم بچت طبیعیه این اطرافیان هستن که بی دلیل ،استرس وارد م ...

خیلی غصم گرفته از وقتی اینجوری بهم گفته بشدت نگرانم کرده

اصلا توی این فکر ها نرو بچه ات خون گرمه و با همه می سازه اصلا سخت نگیر برای چرخیدن هم یه سری تمرینات ...

مولتی20روزی میشه ک بهش میدم عزیزم

اینکه منو نمیشناسه هم نگرانم میکنه مثلا اگه گریه کنه با بغلم آروم میشه یاوقتی نازش میکنم خیلی عکس العمل نشون میده ولی هر زنی ک بغلش بگیره همینه فقط از مردای غریبه میترسه

خیلی غصم گرفته از وقتی اینجوری بهم گفته بشدت نگرانم کرده

ول کن توروخدا این حرفا رو

اصلا به حرف همچین آدمایی اعتنا نکن از بچت دفاع کن 

پسرمن دو ماه کوچکتر از بچه خواهرشوهرمه.‌‌..پدرشوهرم هرموقع منو می دید میگفت این بچه پس کی میخاد راه بره

الان پسرم سه سالشه فوق العاده زبر و زرنگ و اهل ورزش و...‌

درصورتی که بچه خواهرشوهرم بشدددت تنبل و نق نقو...