2777
2789
عنوان

چرا ما اینقدر بد شدیم

334 بازدید | 34 پست

داستان از این قراره که دیروز یه تاپیک بود که یه خانومی منتظریه اقا پسر بود سه سال و اون توی اون سه سال کار میکردد و پس انداز برای زندگیشون 

بعد اون خانوم اومده میگه من نمیتونم منتظر یکی صبر کنم تا پول در بیاره بیاد منو بگیره و من دوسش ندارم و.. 

گفتم اون داره زندگیشو باتو میسازه زحمت میکشه کار میکنه باتو باشه 

میگه اون برای خودش کار میکنه و من پیشنهاد بهتر دارم

خودمو جای دو طرف گذاشتم اول حقو به پسره میدادم که خب اون داره زحمت میکشه حقش نیست صبر نکنه پاش ولی خب به مرور ذهنم رفت طرف این موضوع که ایا این دختر خانم  قبول میکنه اون همینجوری الان با هرچییی جمع کرده بیاد خواستگاریش و اون اقا هم شرایطش رو داره یا مسخره کرده

پاسخ هر کدوم که نه باشه همون فرد مقصره 

این بهترین جوابه از نظرم 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

خب صحبت ی عمر زندگیه

هر ادمی هم حق انتخاب داره 

و باید تو این مسئله خودخواه بود

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

خب صحبت ی عمر زندگیههر ادمی هم حق انتخاب داره و باید تو این مسئله خودخواه بود

نه واقعا درک متقابل هم نیازه 

بلاخره یه پسر ۲۵ ساله که عاشقه چقدر مگه میشه ازش توقع داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا درک متقابل هم نیازه بلاخره یه پسر ۲۵ ساله که عاشقه چقدر مگه میشه ازش توقع داشت

خب دخترع عاشقش نیست

مگه همه چی عشقه؟! 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

خب دخترع عاشقش نیستمگه همه چی عشقه؟!

منم میگم حق داره خب سنه ازدواجشه با موقعیتای خوب

پسره باید با هرچی الان جمع کرده دیگه پا پیش بزاره و جواب هرکدوم نخ باشه اون ادم خراب این بازیه

خب عاشقشهه ولی میگه نمیتونم صبر کنم

پس عاشقش نیست

مگ عاشق باشی اینا حالیته ـ

اصلا ازدواجی ک صرفا برمبنای عشق بخواد انجام شه بنظرم خیلی ببخشید خریته محضع

تو پس فردا با عشق میتونی ثروت انچنانی داشته باشی زندگی عالی داشته باشی 

یا پول

یا هردو اینا 

یا یکیش بیشتر

ـ

همچنان معتقدم اون دخار داره بهترین راه و میره

شما چندسالته

منم میگم حق داره خب سنه ازدواجشه با موقعیتای خوب پسره باید با هرچی الان جمع کرده دیگه پا پیش بزاره و ...

قطعا چیز زیادی جمع نکرده مگر اینکه پشتوانه داشته باشه

خراب بازی؟ 😂

بازی چی؟ ی عمر زندگــــیه

پس عاشقش نیستمگ عاشق باشی اینا حالیته ـاصلا ازدواجی ک صرفا برمبنای عشق بخواد انجام شه بنظرم خیلی ببخ ...

من ۲۵ سالمه خب 

من نمیگم پول مهم نیست میگم پول بدون عشق بدرد ... میخوره 

در موورد ثروت و.. با ازدواج نمیشه به ثروت رسید 

ازدواج خود واژش. شروع زندگی مشترکه طرفین باهم تلاش میکنن و زندگیشونو میسازن 

اونجوری میشه خود فروشی 

از نظرم ازدواج با یه شوگر ددی پولدار خود فروشیهههه

قطعا چیز زیادی جمع نکرده مگر اینکه پشتوانه داشته باشهخراب بازی؟ 😂بازی چی؟ ی عمر زندگــــیه

اون مشکلش اینه که پسره منو علاف کرده 

خب پا پیش میزاره دیگه و حرفی نمیمونه 

بعدم از یه پسر ۲۵ ساله مگه چقدر توقع میره ؟ چیجوری میتونه برسه به عشقش 

پس عاشقش نیستمگ عاشق باشی اینا حالیته ـاصلا ازدواجی ک صرفا برمبنای عشق بخواد انجام شه بنظرم خیلی ببخ ...

و اینکه کیس پولدار و.. اوکازیون یا سراغ کسی میره که بیی نهایت خوشگل باشه یا دخترا خیابونی یا کسی که از لحاظ مالی به سطحش. بخوره 

طبیعتا خودشو درگیر این مسایل نمیکنه 

و منتظر خواستگار میلیاردر نباش که  با اسب سفید بیاد در خونه یه فرد معمولی که اونو از فرش برسونه عرش

من ۲۵ سالمه خب من نمیگم پول مهم نیست میگم پول بدون عشق بدرد ... میخوره در موورد ثروت و.. با ازدواج ن ...

بابا طرف ک نمیخواد شوگر بزنه

ی ادم ک لولش از اون پسره بالاتره 

مگ همه ادما از اول عاشق بودن

ب مرور شدن

و اینکه کیس پولدار و.. اوکازیون یا سراغ کسی میره که بیی نهایت خوشگل باشه یا دخترا خیابونی یا کسی که ...

😂اشتباه متوجه شدی 

بابا طرف ک نمیخواد شوگر بزنهی ادم ک لولش از اون پسره بالاتره مگ همه ادما از اول عاشق بودنب مرور شدن

لولش یعنی کلا عشق اینا هیچی فقط پول لول میچینه

از کجا معلوم که عشق به وجود نیومد؟

این حرف از نظر روانشناسی چرته 

مثلا یه مقاله خوندم 

طرف از چهره شوهرش بدش میومد و مشاوره میگفت این اصلااا عادی نمیشخ و گول این حرفارو نخور