2777
2789
عنوان

چرا ما اینقدر بد شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست
اره خب پولدار نشدم ی سطح معقول کسی ک زندگیش رو روالهن کسیی ک ب زور داره نگه میداره من خودمم مخالفشم ...

حرفتو قبول دارم .و حتی اگه منظورت از حمایت خانواده یه خونه نقلی کوچیک خوب باشه  و .... یعنی حمایت در سطح معقول بازم حرفتو قبول دارم 

ولی خب برای موفقیت بیشتر از اندازه دو طرف باید کنار هم کار کنن و تلاش کنن 

من مامان بابام سنتی ازدواج کردن باهم پا به پای هم کار کردن و الان همه چی دارن

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

پس عاشقش نیستمگ عاشق باشی اینا حالیته ـاصلا ازدواجی ک صرفا برمبنای عشق بخواد انجام شه بنظرم خیلی ببخ ...

منو داره میگه همشم الکی نوشته پسره ۲۹ سالشه بگو ۳۰

تازه رفته سر کار

منم گفتم ک از اولش دوستش نداشتم و تهدید‌ میکرده خودشو میکشه یا هی مزاحمم میشده منم از ترس موندم میتونی بری تاپیک اخرمو ببینی🙂واقعا نمیدونم چی بگم

فقط میدونم خدا وقتی این حرکتو میزنی تو موقعیت اون ادمی ک تو رنجه و قضاوت و اذیتش کردی قرارت میده امیدوارم این اتفاق براش نیوفته.

و اینکه اون پسره حتی شرایط ازدواج با منو نداره نکه من بگم‌نمیخوامش ک البته نمیخوامش.

حتی ی خونه نقلی هم نداره هیچ خالصه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم اون دختر هم که نباشه اون پسر برا خودش کار میکنه منتی سر دختره نیست اصلاا

اون برای اون کار میکنه یه بار کامل تاپک رو بخون با دوستم به نتیجه خوبی رسیدیم

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

منو داره میگه همشم الکی نوشته پسره ۲۹ سالشه بگو ۳۰تازه رفته سر کارمنم گفتم ک از اولش دوستش نداشتم و ...

الهی🥲

بهترین کار و میکنی

منطقی باش ایندته 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"