2777
2789

بچه ها هفته پیش شب یه تیکه از بالای گونم قرمز شد خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم انگار حالت سوختگی داره

پایین صورتمم سمت چپ همش پوسته پوسته شده بود

چرا؟؟ به جایی نخوردم، لوازم ارایش فاسد هم استفاده نکردم

کرم ژل آلوررا سینره از داروخونه زدم از هفته قبل هرروز یکم بهتر میشه ولی همچنان قرمزه

ینی ممکنه حشره ای چیزی نیش زده باشه؟

من زیاد خرافاتی نیستم یا ممکنه چشم زخم باشه؟ اخه به هیچ جا نخوردم 

❤️

رو بالشتیت تمیز بود؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یا جای حشره ست

یا پوستت از شدت خشکی اینطوری شده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا من هرهفته میشورم ملافه و روبالشیارو

منم امروز الکی پیشونیم زخم شد اصلا نمیدونم چجوری؟؟داشتم وضو میگرفتم دیدم میسوزه خون میاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حتما باید دکتر برم؟ والا دکتر پوست میری کمه کم دو سه تومن ادم پیاده میشه🤦‍♀️

ابرسان پرایم بخر تا پوستت ازخشکی درمیاد

منم قبلا اینطوری شدم این ابرسانو زدم پوستت شدید لطیف نرم شد

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀