2777
2789
عنوان

چرا شوهر من این همه عوضی ه

367 بازدید | 14 پست

خواهر شوهرمو جاری داره فردا می‌ره مشهد 

بعد این بعد اون همه محبت من و شوهرم و کمک ما بهش محل سگ به ما نداد و توهین کرد به ما و موقع اسباب کشی کمک نکرد 

شوهرم رفت دعوا کرد من گفتم نرو گفت نه رفت 

آخه قبلاً خیلی آبجی آبجی می کرد بهشون برخورد 

بعد عوض معذرت گفتن 

دو هفته بعد کار داشت با من وسیله ش پیش من بود به پدرشوهر م زنگ می زد بده بیاره 

شوهرم گفت مگه خودش شماره ندارد گفت نمی خواهم باهاش بحرفم 

حالا دارن میرن مشهد 

چند بار هم ارتباط برقرار کردن با شوهرم زنگ و اینا که اشتباه از ما بود و اینا ولی زنت یادت داده با ما دعوا کنی 

ولی با من ارتباط نگرفتن  شوهرم گفت به نظرت بزنگم گفتم عقل داری بی عقلی 

بعد اون همه توهین این چه کاریه آخه 

گفتم نه من می زنم نه تو 

اینم بگم تا خواستم فراموش کنم هی به شوهرم پیام فرستادن یا زنگ زدن یا حضوری گفتن مثلاً تولدمونو تبریک نگفت 

در صورتی که من این همه تولد تبریک گفتم کسی تولد من تبریک نگفت حتی پیام ندادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنه کل شخصیت من خورد میشه

ن 

مگه ب حرف اوناس ک شخصیت تو خورد بشه

اول و آخر تو داری با شوهرت زندگی میکنی

ب درک خواهر شوهر و جاری

تو محلشون نزار

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ن مگه ب حرف اوناس ک شخصیت تو خورد بشهاول و آخر تو داری با شوهرت زندگی میکنیب درک خواهر شوهر و جاریتو ...

آخه طرف گفته با من حرف نزنه 

شوهرم هم یه بار تو عمرش از من حمایت کرده بعد وا بده بد میشه

آخه طرف گفته با من حرف نزنه شوهرم هم یه بار تو عمرش از من حمایت کرده بعد وا بده بد میشه

ن ن ن

تو هر کاری کنی نمیتونی رابطه خواهر و برادرو بهم بزنی

فقط با سیاست رفتار کن 

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

چقدددددر دنبال حرفی....بیماری یا  وسواس فکری داری بخاطر به زنگ شوهرت به خواهرش ده تا تاپیک زدی و هنوز دنبال اینی که کمکت نیومدن اساس کشی ...خودت که وسواس فکری داری ولی خوبه تا حالا شوهرت را دیونه نکردی.....خخخخخ