2777
2789

یعنی رو‌مخ‌تر رومخ تر از شوهرم‌من تو‌دنیا نیست خدایی

هرشب ک‌همه جارو‌تمیز کردم‌میخوام‌بخوابم‌

پامیشه برا خودش ب چی درست میکنه بخوره یا میوه بخوره 

دلم‌میخواد وقتی حتی سینک با دستمال خشک‌مردم‌دیک‌اب باز نشه قبلشم خودم جای و میوه اینا میارم‌میخوریما الان پاشده تازه براخودش هندونه بشکونه بدون سینی رو‌سینک😖😖😖😖دستششویی میره یعنی تو‌روشویی یه شالاپ شولوپی صورتش مییشوره تذکر هم‌بدم‌ بدتر میکنه هی میگ مگ‌میشه خونه خودم‌راحت نباشم‌عصبیماااا یعنی کار هرشبش 

ب مدت ک‌رفته بود رو‌فاز مثلا ۳نصف شب وامیشد برا خودش املت قارچ اینا درست میکرد من خیلی کمالگرام‌ همه جارو‌حسابی برف میندازم هرشب بعد صب بیدار میشذم میدیدم رو‌هود هم روغن واشیده ببین با چ شعله ای اشپزی میکرد ک چدنام‌اینا همه نیاز ب شستن داشت دیگ انقدر یبار عصبی شدم جیغ و‌داد کردم دعوامون شد شدید ترک‌ کرده یا بخواد درست کنه میدوام ازش میگیرم ولی این میوه خوردن اخرشبش عصبیم میکنه بااینکه میگم خب قبلش خوردیم دیگ یا یکم رعایت نمیکنه سینی یا بشقاب بذاره نکید چقدر غر میزنیا ب خودش نمیگمااینجا گفتم بگم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بیچاره شوهرت 🤣🤣

سخت نگیر اسی

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره شوهرت 🤣🤣سخت نگیر اسی

بقران گفتم یکی میگه این و متنفرمممم از این جمله چون نوشتم که ب خودش هیچی نمیگم اینجا گفتم اروم بشم

سخت گرفتن نیست ی مفر وقتی شام‌خورده جای خورده میوه خورده 

فک کن کلی وقت گذاشتی گاز چدناش شستی تمیز کردی دو نصف شب با شعله زیاد همهذجا اشپزخونه پر روغن بسه عصبی کننده نیست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بقران گفتم یکی میگه این و متنفرمممم از این جمله چون نوشتم که ب خودش هیچی نمیگم اینجا گفتم اروم بشمسخ ...

خودت براش میوه بده بخوره شبا 🤦🏻‍♀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

خب هم داری خودتو اذیت میکنی هم همسرتو 

وقتی میتونی یه چیزیو تمیز کنی زندگیو به خودتون زهر نکن 

منم همینم اما سعی میکنم کمترش کنم دیگه الان بچه هارو خوابوندم همه جارو تمیز کردم اما میدونم فردا فقط یک ساعت تمیزه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
عزیزم مشکل از توعه من خودم مشکل وسواس فکری شدید دارم و تحت نظر دکترم

اصلا مشکل از من نیست ببین اگ ب نفر شام‌نخورده باشه میوه نخورده باشه درست 

ولی شام میخوره میوه میخوره حتی شام تو یهچال اضاف باشه ثلی صرفا بخاطر بخواد یچی بخوره یا نمیدونم عذاب دادن یکی دیگه ساعت2نصف شب پاشه با شعله بالا کلی روغن پاشی کنه همه جا یبار ب خدا سرامیک پای گاز طوری چرب شده بود بعد دقیقا رثبی ک‌خونه تکونیم تموم شده بود صب رفتم پای گاز لیز خوردم نصف شب برا خودش املت درست کرده بود خالا تصور کن چجوری اشپزی کرده بود ک انقدر روغن پاشیده بود واییت گاز من خوردم زمین

خودت براش میوه بده بخوره شبا 🤦🏻‍♀

بخدا الان ی ظرف بزرگ‌میوه چیدم براش حتی پوست اینا گرفتم گذاشتم چای گذاشتم بعد ک‌شستم گفتم چیزی نمیخوای گف نه گفتن هیچی دیگ‌گف نه بابا میوه. یاد بود دلدر شدم منم سینک با سیف شستم ده بار کشیدم روش دستمال ک خشک‌خشک بشه لک‌نباشه 

اللن تو‌اشپزخونه داره هندونه میخوره بدون هیچ سینی چیز روی اپن😖همه چی هم همونطور ک‌ بخوره ول میکنه میخوابه

بخدا الان ی ظرف بزرگ‌میوه چیدم براش حتی پوست اینا گرفتم گذاشتم چای گذاشتم بعد ک‌شستم گفتم چیزی نمیخو ...

ای بابا🤦🏻‍♀

از این به بعد قبل خواب هندونه هم بیار براش🤣

خب هم داری خودتو اذیت میکنی هم همسرتو وقتی میتونی یه چیزیو تمیز کنی زندگیو به خودتون زهر نکن منم همی ...

بابا بخدا من اومدم اینجا درددل کنم که اروم‌بشم وگرنه اگ ب خودش میگفتم که اذیتش کنم شاید تکرار نمیکردگفتم‌ک‌ل اون چیزی نمیگم ولی رفتاراش ثاقعا نتراحتم مبکنه چون میفهمم عمدی میکنه

بابا بخدا من اومدم اینجا درددل کنم که اروم‌بشم وگرنه اگ ب خودش میگفتم که اذیتش کنم شاید تکرار نمیکرد ...

مطمئنی؟ 

شاید عمدی نمیکنه اخه همسر منم همینه 

انگار کلا به این موضوعا اهمیت نمیدن 

اما میفهمم چی میگی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨