2777
2789
عنوان

جواب جاریم و‌ چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست
آخه من نخواستم تو جم چیزی بگم بگن این بی ادبی کرد جواب کوبنده ای هم پیدا نکردم غیر مستقیم بهش بدم

خب تو سوال کن بگو منظورت چیه ببین چجور جوابی میگیری بسته ب همون جوابش توام جوابشو بده سخت نیست ک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه خیلی داره گوه می‌خوره الان جواب ندم فردا بیشتر تو زندگیم دخالت میکنه میدونم دیگه بقیه هم نگا میک ...

دقیقا همینی هس که خودت میگی اشتباه نکن هرچی مظلوم تر تو سری خور تر

جواب کوبنده ای هم پیدا نکردم غیر مستقیم بهش بدم

من اینجوریم لامصب انگار اون موقع باید چیزی بگم انگار یکی دهنم میبنده بعدش مثل چی پشیمون میشم توم باید همون موقع جواب بدید هر کی هرچی گفت وگرنه میگن هیچی نمیگه بدتر هرچی از دهنشون دراد بهت میگن

لازم نیست جواب کوبنده بدی

فقد خیلی واضح بگو منظورت چیه 

شاید همسرم وقت کافی نداره درگیره، این دلیل نمیشه شما بهش بگید زن زلیل شاید واقعا کار داره

با مدعی مگوئید اسرار عشق و مستی تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی... دل ما دریایِ صدها کهکشانِ صبر است !🌝🌿🥹🤍الهی شکر🤍🌱✨ماهلین درونم دوست دارم💘💘💘💎✨😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍دختر کوچولوی درونم تو ارزشمند و مهمی حتی اگر کسی بهت بی توجهی کند یا نادیده ات بگیرد متاسفم بابت احساسات دردناکی که تجربه کردی من کنارت میمونم ازت حمایت میکنم عاشقتم و هرگز ترکت نمیکنم💎🫂🫂💎😘🫂😘🫂😘😘🫂🫂😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

لازم نیست جواب کوبنده بدیفقد خیلی واضح بگو منظورت چیه شاید همسرم وقت کافی نداره درگیره، این دلیل نمی ...

آره باید این سری جوابشو بدم 

من خودمم کوتاه اومدم 

◞زمین گسترده می‌شود به اندازه‌ی رویای تو ...🌨🌿◟