2777
2789

تو دانشگاه دانشجو های به ظاهر تحصیل کرده داریم که آدامسشونو میچسبونن به هرجا و میرن

واقعا کار چندش و زشتیه،مگه سطل اشغال چقدر فاصله داره باهاشون؟

یهو نشستی میبینی چسبیده شلوارت

بعد میبینی همینا قپی میان که ادم خفنی هستن

من خودم کوچک ترین اشغال هارو تو دستم میذارم میبرم تا سطل اشغالی یعنی امکان نداره یه اشغال از دستم در بره حتی بوده رسید خرید از دستم افتاده و برش داشتم انداختم اشغالی

اصلا گیریم کسی نیاد تمیز کنه شهر و دانشگاه و هر جارو😐

عشق به وطن فقط سیاسی نیست،عشق به وطن و کره زمین یعنی این که دوست داری کشورت خوشگل باشه،تمیز باشه

﴿🩵🐬﴾

درود خدا بر تو 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس پارسال ما رو ندیدی آشغال دونی بود همه جا اشغال میپاچید بیرون

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

تو خوابگاه شونو ندیدی‌پیپی شون رو هم نمیشورن اشغال‌شون نمی‌ندازن سطلساعت ۲ جیغ میکشن و‌....

چندششون نمیشه خودشون؟اصلا تعجب میکنم چطوری میتونن کثیف زندگی‌ کنن

من اصلا تحمل کثیفی ندارم 

تخته دانشگاه هم تمیز نباشه میرم تمیز میکنم 😂

﴿🩵🐬﴾

آفرین به این درک و شعورت واقعا بهت افتخار میکنم جمله ی اخرتم واقعا زیبا بود چون عشق به وطن همیشه سیا ...

قربون شما خیلی ازت ممنونم گل

اره واقعا ادم باید از کشورش مراقبت کنه از زیبایی هاش

کاش میشد گل و گیاه بیشتری کاشه شه همجا سر سبز تر شه

ولی چه میشه کرد

اره باید تذکر بدم

﴿🩵🐬﴾

تو دانشگاه ادم بیشعور زیاد هست به خصوص اونایی که خودشونو مظلوم هم نشون میدن از همه کثافت ترن از نظر ...

دقیقا

اخه چقدر چندش یعنی همجا ادامس میچسبونن همجا

رو تخته

زیر صندلی

کف زمین

دیوار

پرده

﴿🩵🐬﴾

دقیقااخه چقدر چندش یعنی همجا ادامس میچسبونن همجارو تختهزیر صندلیکف زمیندیوارپرده

به من یکی از پسرا حرفای رکیک میزد فکر کن داشت کار برام انجام میداد بعد مزاحمت هم ایجاد میکرد 

منم تهدیدش کردم به شکایت 

من فقط موندم چطوری چندششون نمیشه این حجم کثیفی رو تحمل میکنن و زحمت نمیدن یه اشغال بندازن اشغالی🫡

من اصلا اشغالو بندازم زمین عذاب وجدان میگیرم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

قربون شما خیلی ازت ممنونم گلاره واقعا ادم باید از کشورش مراقبت کنه از زیبایی هاشکاش میشد گل و گیاه ب ...

فدات شم من ماشاالله خیلی درک داری ؛ تذکر بده شاید گوش کردن اینم یه نوع امر به معروف و نهی از منکره و ثواب داره🌱🫀

به عواقبِ کارهات فکر کن(: