2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت ولی اصلا ذ‌وق ندارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 12698 بازدید | 149 پست
سلام عزیزم ی سوال که خیلی واسم مهمه گفتم شما حتما بهتر میدونیدنظرت درباره لیپو غبغب چیه کسی رو دیدی ...

سلام عزیزم من که خودم انجام ندادم اطرافیان هم ندیدم انجام بدن اگر عبغت خیلی هست انجام بده وگرنه یکمش عادیه همه دارن 

کیلبنیک که عبغبه رو انجام بدم والا سراغ ندارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همه دارن همه میخورن میپوشن سفر میرن ...فقط فکر میکنن شرایطشون بده ... عادت کردن ب غر زدن

اخه اینجا جویی که داره خیلی بدتر از واقعیت هست بیرون دقیقا مثل حرف شما خیلی ها شرایطشون خوبه اما اینجا کلا منفی هست یه زمانی دوست داشتم کلی عکس خرید طلا همه چی بزارم الان دیگه نه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهام جون کجایی دلم برات تنگ شده

سلام عزیزم هستم هرروز میام سایت تاپیک کم میزنم فقط 

راستش دخترم از همون فردای مسافرت یه مریضی عجیب گرفت زندگیمون رو مختل کرد به خدا کل دهن و لثه بچه اف زد لثه هاش متورم و قرمز شده بود لوزه هاش هم پر چرک باورت نمیشه این یک هفته اس لب به هیچ غذایی نمیزد میگفت نمیتونم بخورم لثه هام دهنم درد میکنه ۴ بار دکتر بردمش این آخری گفت لوزه هاش شدیدا چرک داره اگر تا چند روز دیگه خوب نشد باید بستری بشه شاید عفونت زده به خونش دیگه بهش چرک خشک کن خیلی قوی داد خداروشکر اونو خورد الان از دیشب یکم بهتر رو غذا داره میخوره این چند روز فقط به زور ابمیوه و آب بلدرچین و گوشت این بچه سرپا بود روزای بدی بود برام مسافرت هم از دماغمون دراومد از فرداش این مصیبت بهمون اومد 

سلام عزیزم هستم هرروز میام سایت تاپیک کم میزنم فقط راستش دخترم از همون فردای مسافرت یه مریضی عجیب گر ...

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم عزیزم   حتما همین ویروس جدیده منم یک هفته شرکت نرفتم همش ازین دکتر به اون دکتر ولی بچه گناه داره اذیت میشه ان شالله زود زود خوب میشه نگران نباش منم دعاش میکنم کلی به قیافم نمیاد ولی هروز قران میخونم حتما دعاش میکنم ان شالله به بستری نمیرسه مادر زیبا

یه مهندس پزشک عاشقم  

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم عزیزم حتما همین ویروس جدیده منم یک هفته شرکت نرفتم همش ازین دکتر به اون ...

فدات عزیزدلم ممنونم ازت 

نه دیگه خداروشکر به بستری نمیرسه از دیشب بهتره حالش ولی بچم آب شد تو این یک هفته 

راستی حال پدرت چطوره عزیزم 

فدات عزیزدلم ممنونم ازت نه دیگه خداروشکر به بستری نمیرسه از دیشب بهتره حالش ولی بچم آب شد تو این یک ...

الهی شکر همین که بستری نمیشه، بهش رس جون میگیره سلامت باشین

هیچی دیگه بریدم والا همش درگیر شکایتیم انقد طولانی شده نمیدونم چی بگم اینم قسمت ما...

یه مهندس پزشک عاشقم  

سلام عزیزم خوبی 

میگم من همونم که گفتم لایه بردار زدم صورتم سوخته دقیقا مثل صورت شما که چن سال پیش تاپیکشو گذاشته بودی ...حالا این سوختگی و قرمزیه رفع شد و پوسته پوسته شدنش هم رفع شد ولی لکه شده  پوستم ..لکه های تیره قهوه ای رنگ 

برای شما هم این لکه ها شد ؟خوب شد؟کاری کردی یا خودش خوب شد؟

...

سلام عزیزم ممنونم از کامنتت عزیزم به این نتیجه رسیدم محیط اینجا واقعا برای زدن ایجور تاپیک ها مناسب ...

من که از این مدل عکسا واقعا لذت میبرم از خوشبختی یه نفر واقعا به وجد میام هرچند وسعم نرسه رفاهم در حد طرف باشه 

واقعا درک نمیکنم کسی بخواد از این روزمرگی ها عکسا و دیدن خوشحالی یه نفر خشمگین بشه و انرژی منفی ساطع کنه

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

من که از این مدل عکسا واقعا لذت میبرم از خوشبختی یه نفر واقعا به وجد میام هرچند وسعم نرسه رفاهم در ح ...

شما دلت پاکه عزیزم 💕❤️

الهی شکر همین که بستری نمیشه، بهش رس جون میگیره سلامت باشینهیچی دیگه بریدم والا همش درگیر شکایتیم ان ...

عزیزم امیدوارم به زودی آرامش به خانوادتون برگرده 🫶💕

سلام عزیزم خوبی میگم من همونم که گفتم لایه بردار زدم صورتم سوخته دقیقا مثل صورت شما که چن سال پیش تا ...

عزیزم اره برا منم خوب شد خودش 

دکتر نرفتی ؟ 

میخوای باز یه دکتر برو خیالت راحت بشه ترمیم کننده هم روزی سه بار بزن با ضدافتاب حتما 

عزیزم اره برا منم خوب شد خودش دکتر نرفتی ؟ میخوای باز یه دکتر برو خیالت راحت بشه ترمیم کننده هم روزی ...

رفتم یه بار 

ترمیم کننده و ضدآفتاب داد 

دوباره شرایطشو ندارم که برم🥲💔

...

رفتم یه بار ترمیم کننده و ضدآفتاب داد دوباره شرایطشو ندارم که برم🥲💔

همون ادامه ترمیم کننده خوبش میکنه