2777
2789
عنوان

تاپیک دختر میت و فرو ریختن قبر رو دیدم یادم افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 39 پست
وا چرا اینجوری کرد😂😑😑

عموش میگفت باشه  باشه ول کن

اونم مدام داد میزد تکرار می‌کرد 

یکی دهنشو گرفت ، دست اونم با دندون گاز گرفت 

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂 وای چه بد اون تاپیکی که میگی چیه

پر نفرین

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

عموش میگفت باشه باشه ول کناونم مدام داد میزد تکرار می‌کرد یکی دهنشو گرفت ، دست اونم با دندون گاز گر ...

واییییی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بخدا خودم شاهد بودم طرف باباش فوت شده بود توخونه وهنوز جتازش تو خونه بود و میخاست خودشو بندازه رو جنازه..اقااا بود وهیکلی...فامیلا نمیداشتن...اینم پرتشون مبکرد میزدن ب دیوار...یه ریش سفید گفت ولش کنید بینم چ غلطی میخاد بکنه

وای 😂😂😂😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
😂😂😂😂😂😂 وای چه بد اون تاپیکی که میگی چیه

میگفت بعد دفت دختر میت افتاده رو قبر

قبر ریخته پایین از اول دفن کردن

آقا بخندیم گناه میکنیم نخندیم میترکیمچیییی بود تعریف کردی🤣🤣

تازه قسمت باحال‌ترش بعدشه که دهنشو گرفته بودن که ادامه نده بعد دست طرفو گاز گرفت

میگفت بعد دفت دختر میت افتاده رو قبرقبر ریخته پایین از اول دفن کردن

مگه میشه اون همه خاک بریزه چه عجیب 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عموش میگفت باشه باشه ول کناونم مدام داد میزد تکرار می‌کرد یکی دهنشو گرفت ، دست اونم با دندون گاز گر ...

😂😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

😂😂😂😂😂 بخدا من اون لحظه اون جا بود از خنده پاره میشدم

ببین همه خانما سر برده بودن زیر چادر که کسی صورتشون نبینه