2777
2789
عنوان

اینقدر شوهرم بیشعور و نفهمه حالم ازش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 90726 بازدید | 707 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول زد تو برجک پسرم گفت تو چراااا اومدیتامنو دید گفت همتون میخواین بیاین؟؟؟؟مادرش بهانه نیاورد و بخا ...

یعنی پسرت رو میخواست خونه تنها بذاری؟ بچه ها جند سالشونه؟

کی جلو نشست؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

واقعا خسته بوده بخاطر من نبوده

منم برام چند بار پیش اومده .

که منو بچه هارو نبرده و با پدر و مادر و خواهرش رفته بیرون.

هیچ جوره درست نمیشن.

فقط یه مقدار سکوت و بی محلی جواب داده.

خیلی خانمی که قهر نکردی وقتی خواهرشوهرت زنگ زد 

حقیقتا من دلم از شوهرم میشکست

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

امروز بمن گفت عصر از سرکارم دیرتر میام خونه چون سرراه میرم فلان جا(ی مکان تفریحی مثلا)منم گفتم اوکیو ...

وای اسی از شوهرم متنفرم دنبال همچین تاپیکی بودم. 

ایشون بلانسبت خودشیفته تشریف دارن. 

حالا باز خوبه تو عاقلی

ولی تو خیلی خوب داری غرورتو حفظ میکنی من که همین طوری با خودم همش فحشش میدم و ارزوی مزگشو دارم. 

چقدر نفهم و بی شخصیته ،این مدل آدم باید به پست من میخورد خدای نکرده ،جرش میدادم ،ادمش میکردم ،کل خونواده شوهرم نشستن سرجاشون بدون دعوا و توهینی .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

اول زد تو برجک پسرم گفت تو چراااا اومدیتامنو دید گفت همتون میخواین بیاین؟؟؟؟مادرش بهانه نیاورد و بخا ...

مثل خودش رفتار کن 

همیشه کوتاه اومدن خوب نیست براش عادت شده 

عادتش دادی بی احترامی کنه بهت هیچ چیز نگی نزنی تو برجکش اونم ادامه بده خودت خودتو دوست داشته باش به خودت علاقه داشته باش جایی که اذیتی  نرو ناراحتی نرو یا بقیه ناراحت میشن نباش برا خودت ارزش و احترام قائل شو 

این ارزش رو خود انسان به خودش میده 

اگه این حرکتو تو جلو خانواده ات میزدی عکس العملش چی بود؟!

عزیزم حق داری اما چیکار میشه کرد؟!دو تا بچه داری ،به خاطر اونا سعی کن بدی های همسرت رو به خوبی هاش ب ...

مادرشوهر من نه تنها حتما میره حتی شده یه غریبه روهم خودش دعوت میکنه و میبره که منو بیشتر تحقیر کنه. اگه یکبار همچین کاری همسرم بکنه دیگه داستان خوشی اون روزش تموم نمیشه فقط ازون روز که چقدر بهشون خوش گذشته، چقدر شوهرم بااونا خوشحال بوده میگه😂

اگه همچین اتفاقی بیافته وبفهمه شوهرم گفته تو نیا میخوام با مامان و خواهرم تنها برم بگردم، هیچ وقت نمیذاره سرمو بالا بگیرم فقط اون روز و اون حرف شوهرمو یادآوری میکنه برام پیش همه، تو خلوت، فکر کنم دیگه آرزویی تو دلش نمونه، دیگه نمیمیره😂

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

یعنی پسرت رو میخواست خونه تنها بذاری؟ بچه ها جند سالشونه؟کی جلو نشست؟

من جلو نشستم

دخترم۵ پسرم۸

بابا مثلا بهانش بود دیگه.انگار روش نشد بگه حالا من گفتم بیا تو چرا حاضر شدی 

اینقدر پسرم بغض کردگفت بابایی منو دید گفت چرا اومدی

مامان و خواهرش تا حدودی انساننوگرنه بهشون میدون میده ک هر رفتاری دلشون بخواد بامن بکننمیخواد ب همه ث ...

بنظر من این اگه میخواست ادم بشه تا حالا با این روش تو شده بود 

الان باید روش معکوس بری منظورم اینه که هر جور رفتار کرد باهاش همونجور رفتار کن مثل خودش به روشم نیار که بخاطر رفتار تو اینجور میکنم جلو بقیه ضایش کن مهلش نزار وغیره خود به خود درست میشه