2777
2789

حقیقتا من هر جا نشستم گقتم با این استاده  برندارین

چون خیلی تو درس دادن اشتباه می‌کنه 

خیلی زیاد 

باسواد هست هم دکترای مکانیک هم دکترای عمران 

ولی بشدت حواس پرته،تو محاسبات خیلی اشتباه می کنه ،

یعنی ما هزار بار تو کلاس ازش اشتباه می‌گرفتیم 

حتی پایان ترم هم یکی از سوالا اشتباه بود متوجه شدم بهش گفتم 

منم این ترم باهاش برنداشتم هر جا نشستم هم گفتم کسی باهاش برندارد 

بعد بچه ها برام خبر آوردن پشت سرم یادم کرده  گقته ما خیلی بیست داشتم 

خانم فلانی بودن از دانشجو های خیلی خوبی بودن و اینا 

باید خیلی تلاش کنید 

درسشم ریاضی یک بوده کلا بیس درس راجب انتگرال بود از جز به جز گرقته تا جدولی و تفکیک کسری 

حالا جالبه بهم بیست هم نداده  

۱۸.۲۵شدم 

حقیقتا  خجالت کشیدم انقد پشت سرش حرف زدم گفتن باهاش برندارین

وقتی اون پشت سر من ازم تعریف کرده ☹️💔

شرمم اومد 

استاد ببخشید 🥺  خوب درس می‌دادی ولی خیلی بی دقت بودی 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تو باشی غیبت کسی رو نکنی

اینکه ادم نقد داشته باشه خوبه اینکه بری کسی برنداره و ... حق الناسه چون این سلیقه توه شاید بقیه درسشو خوب بفهمن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تا تو باشی غیبت کسی رو نکنیاینکه ادم نقد داشته باشه خوبه اینکه بری کسی برنداره و ... حفپق الناسه چون ...

بچه ها دوسش دارن

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه ها دوسش دارن

باشه بازم اینکه بشینی پشت سر ی استاد بدگویی کنی تاوان داره.

اینو خیلی از ماها نمیدونیم با بدگویی از ی استاد فرصت رو از بقیه میگیریم تا بدون قضاوت اون استاد رو تجربه کنن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
استادای خوب و خیلی عالی درس دادنشون خوب نیس چون تمام دانسته هاشون نمیتونن بیان کنن

خب میدونی چیه 

ایشون 

اصلا رشتش اصلا ریاضی محض نیست 

رشتش عمران و مکانیک بوده 

برای همین خیلی اشتباه میکرد 

منم از این استادها زیاد داشتم

یکی از استادام که سر امتحان ،یه سوالی شک داشتم ازش پرسیدم بی دقت اشتباه راهنمایی کرد و منم با اینکه احتمال میدادم اشتباه گفته ولی نوشتم 

بعد امتحان فهمیدم راه خودم درست بوده😔 ولی بیست بهم داد😍

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

ای بابا عیب نداره گذشت دیگه 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

باشه بازم اینکه بشینی پشت سر ی استاد بدگویی کنی تاوان داره.اینو خیلی از ماها نمیدونیم با بدگویی از ی ...

خب واقعا این عیب رو داشت 

من آدم خیلی برام دقیق بودن جزوه مهمه 

این آدم مدام اشتباه محاسباتی داشت 

اعصابم بهم می ریخت 

وای حالا یکی از دانشجو ها برای خودشیرینی پاشه بگه استاد همینی که سنگشو به سینه میزنی هر جا نشسته به دانشجو ها گفته باهاتون بر ندارن

وایییی اوضاع خیلی خیط میشهه😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....