2777
2789
عنوان

الهی آدمای لاشی نیست و نابود شن

59 بازدید | 2 پست

بخاطر اعتماد نابجام به یه لاشی و دروغاش و کاراش

از همه مردا میترسم

تا یه مرد از کنارم رد میشه از ترس میمیرم حس میکنم میخواد بهم دست بزنه

همه حرفای نامزدم فکر میکنم دروغه

همش فکر میکنم دختر بازه

الهی روی خوشبختی نمبینی

که بودنت یه درد بود نبودت هزاران درد

الهی  نه عشق دو طرفه رو بچشی

نه خوشبختی تو ببینی

الهی داغ عشق تا ابد تودلت بمونه

که اینجوری ترس و وحشت انداختی تو جونم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

مرگ بر توی عوضی

مرگ بهت

هر مردی نگام میکنه تپش قلب میگیرم

فکر میکنم فکر بد تو سرشه😭

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

چه مرد چه زن لاشی

الهی روز خوش نبینن

که با احساسات دیگران بازی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.