2777
2789
عنوان

فکر کنم یکی باید بهت بگه

200 بازدید | 13 پست

تو مقصر همه چیز نیستی، خب؟

تو مسئول همه چیز نیستی، تو مسئول رفتار همه نیستی

یه سری چیزا از عهده تو خارجه 

به شعور بقیه برمیگرده

تو نباید بابت این خودتو سرزنش کنی 

اگه هر کسی داره سعی می‌کنه بی دلیل تو رو مقصر همه چیز جلوه بده ازش فرار کن، داره روحتون تجزیه می‌کنه و احساسات رو میکشه

اگه فرار نکنی یه روز تو میمونی و روح خسته ای که خودت باید به ذوش بکشی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب گفتی

🪻

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یکی هم باید پیدا بشه به اطرافیان من بگه بعضی چیزا هست که تو مقصرشی. بابتش دیگران رو پاره نکن

زمان ،  بالاخره اشتباهات هرکسی به روش میاره

واقعا نفهمیدن خیلی خوبهگاهی از فکر زیاد سردرد میشم

و این سر درد کم کم میشه معده درد عصبی ، پرش پلک عصبی و...

خودتونو نجات بدید

مشاور برید

قران بخونید و از خدا بخواید ارومتون کنه

خیلی کمکم کرد ممنون 😊🌹

خواهش میکنم  عزیزم

موفق باشید🪻

شبتون خوش

اگه اون آدم مادرت باشه چی؟؟؟؟چطور فرار کنم ..من پدرم فوت شده مامانم تنها میشه اومدم پیش مامانم زندگی میکنم .واقعا چطور میشه فرار کرد ..هرچی فک میکنم نمیشه ..صدام به هیچ جا نمیرسه .دارم خفهمیشم

اگه اون آدم مادرت باشه چی؟؟؟؟چطور فرار کنم ..من پدرم فوت شده مامانم تنها میشه اومدم پیش مامانم زندگی ...

فقط از خدا میخوام گره کور رو بازکنه و آرامش بده به زندگیتون

تاحالا باهاش حرف زدید؟