2777
2789
عنوان

بین دو راهی موندم

279 بازدید | 33 پست

سلام خواهرای عزیزم 

یه راهنمایی بهم بکنید

من شغلم ویزیتوری هست تو خونه کارمیکنم ماهی 16تومن

بعد یه شرکت دیگه بهم درخواست دادن میگن بیا ماهی 30تومن حقوقش هست

حالا این شرکت جدیده میگه که قبل ساعت 7باید انگشت بزنی ساعت 2ونیم هم باید بیای دوباره خروج بزنی

فاصلش هم نیم ساعته از شهر خارجه 

بعد 2تا بچه هم دارم مدرسه میرن اونام همش صبحی هستن نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید 

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ دو برابره بچه ها کوچیکن؟ یعنی در حدی که نتونن خودشون صبح کاراشونو بکنن و برن؟ کسی نیست صبحا بتو ...

یکیش کلاس اول یکیش کلاس چهارم.  ولی مدرسشون نزدیکمون نیست باباش میبرشون.  حالا موندیم اول بریم شرکت انگشت بزنیم بعد بچه ها رو ببریم مدرسه 

کلا گیج شدم

همینی که داخل خونه هستی بهترهطمع نکن

یعنی از صبح درگیرم نمیدونی مغزم داره میترکه..  بعد میگم روانی میشم برا خوابی تا برسم خونه طول میکشه میشه ساعت 3ونیم

نمیتونی توی خونه تلاش بیشتری کنی ک حقوقت بیشتر بشه؟

بیرون رفتن و با هر آدمی سر وکله زدن ارزشش رو نداره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من میخواستم برم ولی شنیدم خیلی سخته و نمیدونم ادمو‌ تخریب میکنن و این چیزا

اره دیگه همه چی هست ادم هیز ادم خوب

معلومه که دومی

ببین حدودا باید تا ۶:۲۰ حرکت کنی و تا ۶:۵۰ اونجا باشی که بسه قبل ۷.

پس باید صبح حدود ۵ تا ۵ و نیم بیدار بشی،صبحانه ی بچه ها و همه چیزشون رو اماده کنی.

ففط اونا لباسشون رو تنشون کنن و کفش بپوشن و همراه پدرشون برن.

همین

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

یعنی از صبح درگیرم نمیدونی مغزم داره میترکه.. بعد میگم روانی میشم برا خوابی تا برسم خونه طول میکشه ...

بعد میای خونه بچه میخواد حرف بزنه بازی کنه میخوای آشپزی کنی تمیزکاری کنی حوصله هیجی نداری. برا چی اخه.. آرامش مهم تر هست وقتی نیاز مالی رفع شده دیگه..

یکی از مامانا میگفت سر پسرش سر کار میرفته وقتی میومده خونه نی نی دست میکرده تو چشم مامان میگعته مامان نخواب دیگه بیا بازی کنیم.. خب تنها بوده.. دل ادم کباب میشه.. بی مادری کشید بچه. گفت سر دخترم دیگه نرفتم سرکار..

داخل خونه رو انجام بده راحت بی درد سر اگه برات ممکنه ب منم یاد بده از لحاظ مالی خیلی نیاز دارم شده م ...

عزیزم  تو اگهی دیوار شهرتون نگاه کن ببین نزده فروشنده تلفنی چیزی من اینجور رفتم