2777
2789

دخترم ۲سالشه خیلی شیطون و بهونه گیر و اذیت میکنه شدیدا 

شوهرم از صب تا شب سرکار شب که یکی دو ساعت فقط خونس هزار بار سر دخترم داد میزنه هر حرفی دهنش بیاد میگه خیلی وقتام میبره میزاره خونه مادرشوهرم ولی باز وقتی بیاد برا خواب چند تا بهونه گیری میکنه  البته اینجور نیس که دوسش نداشته باشه اصلا ولی خستس میخواد استزاحت کنه دخترم هی گریه میکنه جیغ میزنه اونم عصبیه کلا دیوونه میشه انگار بعد پشیمونم میشه 

مثلا یکم پیش شوهرم میخواست بخوابه دخترم شربت برداشته بود هی به من میگفت باز کن و گریه میکرد داد میزد منم خب نمیتونستم که باز کنم میریخت زمین اخر شوهرم بلند شد خیلی عصبی اومد سمتش و بالش پرت کرد که چته چی میخوای یکی دوبارم قبل همین عصبی شد گفتم خب خودتو کنترل کن 

هستین بقیش بگم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عصبی شدم گفتم اصلا بزار بندازمش بیرون چرا اینجوری میکنی با بچه اونم واقعا برداشت برد راه پله بعد دخترم گذیه من گریه شوهرم عصبانیتش خوابید زود برگشت دخترمو آردم کنه تا نیم ساعت هق هق دخترم بند نمیومد 🥲🥲🥲

بگو عزیزم. سعی بکن ظهر ها دخترت نخوابه وقتی شب شد زود بخوابون .فوقش همسرتون روزای تعطیل باهاش و کنارش باشه که بچه احساس دلتنگی و... نکنه که شب ها پدرشو نمیبینه .خوابیدن زود و بموقع واسه رشد قدی و مدرسه تو آینده کع خواهد رفت بهتره. 

عصرا نخوابونش باهاش بازی کن پارک ببر خسته باشه ساعت ۹و ۱۰بیهوش میشه

سوهرم خودش نمیزتره جایی ببرمس میگه فقط بده مامانم ببره نگه داره منم صب تا شب خسته میشم نوزاد هم دارم نخوابه هم همش غر میزنه 

وااا یعنی چی بریزه من چجوری تمیز کنم همش

بچه منم همسن بچه توعه 

وقتی چیزی رو بخواد خودشو میکشه و پیله میکنه 

من اگه توی شرایط تو بودم شیشه شربتو خالی میکردم توی سینک و ظرف خالیشو میدادم دستش 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊