2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونس داشت دخترمو مینداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طرف دخترت رو جلو خودش نگیر چون باعث میشه هم بچه از پدرش دور بشه هم فکر کنه کارش خیلی درسته 

حتی با وجود اینکه خیلی کوچیکه اما بازم رعایت کن 

سعی کن با همسرت حرف بزنی یا چند جلسه با روانشناس کودک صحبت کن اون کمکت میکنه ک اموزش ببینی بچه رو چجوری کنترل کنی 

بگو عزیزم. سعی بکن ظهر ها دخترت نخوابه وقتی شب شد زود بخوابون .فوقش همسرتون روزای تعطیل باهاش و کنار ...

طهر هم نخوابه هم منو کلافه میکنه هم عصر نسده خوابش میاد غر میزنه همش طهر هم اگه زود بخوابه مثلا ۲اینا خوبه ولی نمیخوابه خب طهر هم همون بزور میخوابونمش

عزیزم طرف دخترت رو جلو خودش نگیر چون باعث میشه هم بچه از پدرش دور بشه هم فکر کنه کارش خیلی درسته حتی ...

سعی میکنم چیزی نگم ولی دیگه یکی دوبار اول چیزی نمیگم خب میگم عصبی شد اشکلل نداره ولی میبینم زیاده روی میکنه مجبور میشم یچیزی لگم دیگه

سعی میکنم چیزی نگم ولی دیگه یکی دوبار اول چیزی نمیگم خب میگم عصبی شد اشکلل نداره ولی میبینم زیاده رو ...

نه چیزی نگو فقط بچه رو ازش دور کن اروم بهش اشاره کن ک ادامه نده بداخلاقی نکن بخاطر بچه رابطه‌ت رو با همسرت خراب نکن 

دو سال دیگه بچه بزرگ‌میشه شیطنت هاشم کم میشه ولی شما میمونیدو کلی دلخوری 

وااا عجب خاله ای هیتی واقعاذکه

وا می گفته خاله حتما باید خواهرزاده رو دوست داشته باشه وقتی بچه تو مخی هست گوشت تلخه مگه زوره😂 پدر دخترم درآورده دخترم 11 سالشه چنان جیغ های بنفشی سر دخترم می‌کشه دخترم گریه