2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چجوری بخور دادی؟ منم یکی از عزیزانم همچین مشکلی داره و خیلی اذیتش پیکنه

من میسوزونم میندازمش تو شیشه یه ملافه میندازم رو سرم میکشمش  تو بینیم نگه میدارم ول میکنم، هرچند روز که ادامه بده تاثیرش بیشتره شیشرو فشار میدادم تو گوشم، گوش دردمم خوب شد

من میسوزونم میندازمش تو شیشه یه ملافه میندازم رو سرم میکشمش تو بینیم نگه میدارم ول میکنم، هرچند روز ...

چجوری فشار میدادی تو گوشت؟

بوش اذیتت نمیکنه؟

البته من خودم از عنبرنسا نتیجه دیدم برای لکع بینیم و میدونم خوبه ولی برای سینوزیت تاحالا نشنیده بودم

۱۴۰۴/۷/۲۵

چجوری فشار میدادی تو گوشت؟بوش اذیتت نمیکنه؟البته من خودم از عنبرنسا نتیجه دیدم برای لکع بینیم و میدو ...

نه بوی خواصی نداره خوب انگار وایسادی کنارآتیش دودش میره توچشمت دراین حد بود قابل تحمله 

شیشرو که توش پر دوده درشو یهو باز کن خم کن سرتو از پایین هم دهانه شیشرو فشار بده گوشت کامل بمونه داخل شیشه نگهددار تاذدودش کامل خالی بشه، تکرار کن باز 

شیشه هم مثل شیشه خیارشور مثلا

نه بوی خواصی نداره خوب انگار وایسادی کنارآتیش دودش میره توچشمت دراین حد بود قابل تحمله شیشرو که توش ...

مرسی عزیزم حتما میگم امتحان کنن

بعد شما سینوزیتتون در چه حد بود؟ خیلی زیاد؟

۱۴۰۴/۷/۲۵