2777
2789

سه ساعت . ۱۲۰۰

حالا گعت بیا کلاس طراحی چند جلسه و بعد نقاشی با مداد رنگی بنظرم جذاب بود و گعت بیا ... فقط مداد رنگی و کاغذ و مداد مشکی میخواد فعلا ۱۲ رنگه 

بنظرتون خوبه برم ... خیلی درگیره فکرم از همه چی که به هیچی نرسیدم و تنهایی . ارزش داره برم برا بعدا هم ؟ یعنی منم میتونم . الانم. کلا ۴ بیشتر ندارم و باید برا خرج خودم بزارم . میترسم کم بیارم یهو بخوام قرض کنم 

موندم چکار کنم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

صحبت کن هفتگی یا ماهیانه پرداخت کن

گفت تو دو تا قسط میتونی بدی . ۶۰۰ یه بار 

یه بار هم ۶۰۰

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم با ویدئو های یوتیوب میتونی شروع کنیم، الان پولش رو بذار کنار و اگه خواستی ماه بعد برو

چشم . ممنون از راهنماییتون 

قیمتشو مناسب گفته چون کلا کلاسای هنری قیمتشون بالاست 

ببین اگه هزینه های اساسی زندگیتو میتونی پرداخت کنی و این مقدار خیلی اذیتت نمیکنه برو 

ولی پیشنهادم اینه اول از توی یوتیوب یه سری ویدیو ببین شروع کن که ببینی واقعا علاقه داری بهش بعدش ثبت نام کن که پولت هدر نره

هم اینکه بالاخره با یه پیش زمینه میری کلاس زودتر راه میفتی تا اینکه از صفر بخوای شروع کنی

قیمتشو مناسب گفته چون کلا کلاسای هنری قیمتشون بالاست ببین اگه هزینه های اساسی زندگیتو میتونی پرداخت ...

بله درست میگین . دستتون درد نکنه

چشم . حتما 

لطف کردین گفتین