2777
2789
عنوان

بابام بهم میگه غذا نخور چاق شدی

472 بازدید | 48 پست

رو چاقی من خیلی دارن گیر میدن

جیکار کنم خب پر خوری عصبی دارم همش بهم گیر میدن میگن روز بروز داری چاق تر میشی خجالت بکش

مگه دست منه پر خوری عصبیم؟؟؟

کی این نتایج بیاد من خلاص شم از استرس😭😭😭

خودم میدونم دارم چاق میشم ولی نمیتونم کاری بکنم😭

چاقی خیلی بده

راست میگن خب کمتر بخور

عصبی میشی ادامس بجو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا کار خوبی میکننجلو خودتو بگیر بعدا کم کردنش دردسره بیچاره میشی.سعی کن یشتر میوه و آجیل بخوری ج ...

نمیتونم جلو خودمو بگیرم

پامو تکون میدم میگن چرا پاتو تکون میدی چیزی میخورم‌گیر

نمیدونم چیکار کنم اصلا

سعی میکنم نخورم ولی نمیشه...

نمیتونم نخورم میگم پر خوری عصبی دارمخب اینجور راجت باید بزنن تو روم؟یجور دیگه ام میتونن بگن

دلشون میسوزه که میگن

چاق شدن راحته

بخوای لاغر شی پدرت درمیاد

من خودم کشیدم میدونم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
زیاد نمیخورن واقعا ولی چیزای دیگه میخورم سعی میکنم نخورم ولی نمیشه اصلا

وزن و قدت  رو بگو 

جلو خودت رو بگیر چاره ای نیست آدامس هم بجو باعث میشه اصلا گرسنه نشی 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

هعییی خب اینا دعوا دارن....

صبحا پاشو برو پیاده روی.ورزش بیشتر کن

من خیلی اهمیت نمیدم بهشون

استرس خوب نیست دخترخانوووم.منم پرخوری عصبی دارم چندساله هنوز درست نشده

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند