2777
2789
عنوان

بابام بهم میگه غذا نخور چاق شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 48 پست
میدونم خودمم کشیدم این درد لاغر شدنوباشگاه ک نمیذارن برماصلا نمیدونم جیکار کنم

خب عزیزمن

نخور

بالا بری پایین بیای

تو کشور جهان سومی مثل ما

زیبایی و تناسب اندام حرف اولو میزنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحا پاشو برو پیاده روی.ورزش بیشتر کنمن خیلی اهمیت نمیدم بهشوناسترس خوب نیست دخترخانوووم.منم پرخوری ...

سعی میکنم...

اگ این سازمان سنجش کوفتی بذاره حتما استرس نمیکشم

نمیدونم اگ قبول نشم چ خاکی بسرم بریزم

سعی میکنم...اگ این سازمان سنجش کوفتی بذاره حتما استرس نمیکشمنمیدونم اگ قبول نشم چ خاکی بسرم بریزم

چی میخوای بیاری؟

من ر..یدم تو سازان سنجش ببخشید که همیشه خدا به همه استرس میده با این گندکاریاش.موش ازمایشگاهی فرض میکنن انگار.

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

زیاد اضافه وزن نداری من خیلی دارم حس میکنم💔

۱۵ سانت تو از من بلند تری 

من توی قد خودم چاقم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

چی میخوای بیاری؟من ر..یدم تو سازان سنجش ببخشید که همیشه خدا به همه استرس میده با این گندکاریاش.موش ا ...

نمیدونم حقوق علوم ورزشی روان مشاوره و مدیریت بازرگانی این ۵ تارو زدم فقط

واقعاااا خدا لعنت کنه اینارو😭😭💔