2777
2789
عنوان

کنکور

216 بازدید | 28 پست

سلاممم بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه، اولین بار که تاپیک میزنم و خیلی وارد نیستم، ممنون میشم کمکم کنید ، من ۱۴۰۴ فارغ التحصیل شدم و رشتم تجربی  و هدفم پیراپزشکی هست و پایه ضعیفی دارم به خاطر مشکلات جسمی که برام وجود اومد شرایط رفتن به خوابگاه و شهر دور نداشتم و اصلا نتونیتم بخونم برای کنکور، لطفا ممنون میشم راهنماییم کنید چیکارکنم همه ناامیدم میکنن و میگن نمیشه 😔😔من نیاز دارم به ویدیو آموزشی از طرفی دیدن ۴تا ویدیو در روز کلی وقت میگیره و وقتی برای تست وتشریحی نمی مونه، ممنون میشم خواهرانه کمکم کنید  که از این  باتلاق که توش گیر کردم در بیام، من چاره ای جز قبول شدن ندارم توی شهر کوجیکی زندگی میکنیم نه هنری دارم نه مهارتی همه زندگیم به درس بوده و هیجوقت مثل بقیه تفریح نکردم از استرس های زیاد دجار مشکلات هورمونی شدم که بچه بودم و نمیدونستم و چندبار هم دکتر رفتم اما همشون بیسواد بودن یه اختلال ساده رو نفهمیدن اینفدری که این درد موند تا سال کنکورم به نهایتش رسید😭😭😭بچه ها دلم میخواد حالا که بخاطر درس بیماری گرفتم حداقل نتیجه ای ببینم و بگم قبول شدم ولی اگر قبول نشم تمام این ۱۲ سال بی ثمر بوده

گلم گرفتم ولی من هزینه مشاوره یک ماه رو پرداخت کردم وایشون کلی دانش آموز سالانه داشت و توجهی بهم نمیکنه فقط در حد اینکه بهم برنامه بده، واقعا نمیدونم چطوری مشاور بگبرم کلی تو اینستا هست و ادم بدتر سردرگم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آزمون مثل ماز برنامشو دان کن و مثلا اگر اشتباه نکنم ۲۵ دی جمع بندی نیم سال اول دوازدهم داره و دو ازمون قبلیشم دهم رو تمام کرده و یازدهم رو استارت زده

فیلمای سال قبلو بگیر اگه نمیخوای ثبت نام کنی تا بدونی مثلا تا ۲۵ دی چندتا فیلم از هر درس باید ببینی و براساس اون برنامه بچین

با چهارتا فیلم هم میشه نتیجه گرفت اما بشرط ساعت مطالعه بالا

خیلیییی ممنونم گلم ، مرسی که خواهرانه راهنمایی میکنی مشاورا فقط موقع پول گرفتن هستن ولی هیچکاری نمبکنن البته گفتم من دانش آموز سالانش نیستم ، ماهانه گرفتم امتحانی که ۷۰۰تومن بود و خوب نه گزارش میخواست نه پیام داد حتی نپرسید میخونی؟؟ کلی سردرگم شدم که چه مشاوری بگیرم نظرم مشاوره زانکو هست ولی خوب اعتماد کردن سخته

عزیزم من حاضرم ۱۵ساعت درس بهونم فقط دلم میخواد نتیجه بده این خوندنا،فشار روحی خیلی بدی تحمل مبکنم ، هم دلم میخواد از این وضع دربیام و بببینم همچی تموم شده وهم اینکه نمیدونم چیکارکنم که کمکی بشه این وضعیتم حل شه

گلی شما کنکوری هستی؟ 

میشه بیای تاپیک آخرم

حقیقتش ناامید شدم دیدم کسی نبود دیگه چک نکردم تا اللان که دیدم مجددا تاپیک زدی، منم حس مبکنم عین خودتم سر درس و کنکور مریض که شدم الانم دنبال دکترو... باید باشم میخواستم مرداد درس بخونم اما دقیقا از اوسط فزوردین یه حال روحی بدی پبدا کردم و جوری شدم که مدام گریع میکردم چندبار در روز ، نمیزاشتم مامانم گریه هامو بیینه و غصه بخوره منم خواهر ندارم که حرف دلم بهش بزنم و دردمو تو دلم میریختم انفدر این وضعیت ادامه پبدا کرد که جوری شدم مینشستم گوشه اتاق گریه مبکردم و ۲دیقع بعد حالم خوب بود شدم یه ادم موجی یه دیقه حالم خوب بود یه دیقه هم داغون ولی به خودم اومدم نزاشتم افسردگی بگیرم وگرنه بدبخت ۲عالم میشدم،

مبخوام بگم درکت مبکنم که چقدر حالت بده و خونه نشینی بدترش میکنه البته مامانم خیلی مراقبم و هی خوراکی میبره و میاره و بیشتر جگرم میسوزه از ابنکه نکنه قبول نشم و زحمتاش به هدر بره

درمورد کلاس های معین کرمی هم بله منم مشکل کندخواتی دارم و در روز ققط تایمم به شیمی و زیست میره و اصلا تایم تست نمی مونه و از جلسات فقط چندتارو دیدم اصلا نرسیدم به ازمون ۱۸مهر، راه حلش اینه با ساعت مطالعه بالا بخونیم که بشه ۴درس خوند یا ۳درس در روز چون تشریحی رو هم داریممم