2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست

بچه ها برای فیزیک دنبال دبیر خوب مبگردم بنظر شما بین یحیوی و شجاعی کدوم بهتره؟ چون قضاتی از پایه نمیگه و سرعتی و میگن مدام توهین میکنه😐من اومدم گفتم فقط زیست وشیمی فیلم بیینم و اونارو خودم بخونم واقعا دیدم نمیشه اصلا از درسنامه فهمید، باید فیزیک وریاضی با دور تند بیینیم و بعدش بیشتر تست بزنیم اکثرا میگن راهش فقط همینه و فیلم زیاد کمکی نمیکنه ، ماهایی که پایه ضعیفی داریم باید فقط درحد اینکه فرمولا و روش هارو یاد بگیریم فیلم نگاه کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن کتاب و فرمول بیست خواهشا از همین الان عمومی بخونویدیو اموزشی ببین کتاب تست خوب استفاده کن

قبولیت رو تبریک میگم مهربون ، موفق باشی توی تمام لحظات زندگیت حتما خیلی حس خوبیه که قبول شدی و نفس راحت میکشی فقط به امید روزیم که قبول بشم کتابام اهدا کنم و کتابای دانشگاه و بچینم تو اتاقم😔🥹نمیدونم نصیبم میشه اصلا

برای عمومی ها ادبیات فیلم ببینیم وزبان درسته؟ من عربیم خوبه به نسبت یازدهم ۱۹ونیم شدم ولی امسال لامصب سخت بود و نمیدونم سر جلسه چه مرگم شد چون قسمت ترجمش کاملا خارج کتاب بود و انقدر ناراخت بودم فکرکنم یقیه سوالا هم گند زدم شدم ۱۶😔  ادبیات  یازدهم ۱۷ونیم شدم ، امسال هم بی دقتی کردم بعد جلسه میگفتم چرا ابنو اشتباه زدم وفتی بلد بودم هم روزای اخر خوندم شدم  ۱۵ونیم 😟زبان افتضاحم هر دوسال گند زدم😐خیلی بده کل تابم به فیلم میره ولی چاره ای نیست ، لطف میکنی برنامتو در اختیارم بزاری؟ نحوه برنامه ریزیت تایم مرور و اینجور چیزا 

شرمنده بابت اینکه وقتت رو میگیرم الهی هرجی از خدا میخوای برات براورده کنه❤️

وایییی چرا؟ اخه من ضعیفم نه روش برنامه ریزی بلدم نه روش مطالعههه😟😟😟

همش چرت بنظرم فقط باید ساعت مطالعه بالا داشته باشی و تست بزنی ..همین همین 

البته کیفیت ملاکه

جز اینا چیزی نیست 

منبع درست . 

کیفیت 

کمیت 

فقط روش مطالعه هر درس از تلگرام و چنل مشاوره هم میشه گوش کرد 

همش چرت بنظرم فقط باید ساعت مطالعه بالا داشته باشی و تست بزنی ..همین همین البته کیفیت ملاکهجز اینا چ ...

البته بازم مونده به خودت من خود خوان بهتر عمل میکنم خیلی بهتر ..

البته بازم مونده به خودت من خود خوان بهتر عمل میکنم خیلی بهتر ..

ممنون عزیزم ، من خداروشکر پایبند به برنامه هستم و میتونم ساعت مطالعه بالا داشته باشم ولی همش میترسم بدون مشاوره برنامه ریزیم اشتباه باشه یا یه جای کارو اشتباه برم کار خراب بشه

دلیل اصرار کردنم برای مشاور ابنه که مهر شروع کردم ومشاور گرفتم خیر سرم که اونم هیچی فقط برنامه داد بهم ولی همجنان مشکلم هست و حل نشده مجبورم عوضش کنم و خیلی ناامیدم از خیلیا میشنوم کسی که پایش ضعیف هیچی قبول نمیشه😭😔

شب یادم بنداز گلم

تشکر عزیزم ❤️من تاپیک هاتو دیدم نمرات عمومیت عین خودم البته من یه ذره بیشتر شما ولی در عوض تخصصی هام خیلی کم بود ولی امبدوار شدم منم بتونم مامایی قبول بشم یا فرهنگیان