2777
2789
عنوان

الان چه خوردنی دلتون هوس کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 209 پست

دیشب خواب می دیدم یکی بهم به غذا داد یه چیزی تو مایه های سالاد ماکارانی ولی توش خیلی مواد مختلفی بود بعد انگار سوسیس هم داشت و یه مزه دودی جالبی داشت 

آنقدر خوشمزه بود تو خواب تند تند میخوردم دلم اونو میخواد 

کسی میدونه چه غذایی بوده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خواب می دیدم یکی بهم به غذا داد یه چیزی تو مایه های سالاد ماکارانی ولی توش خیلی مواد مختلفی بود ...

نه والا این ترکیب خواب تو بوده فقط😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من تا حالا حلیم نخوردم ولی یک سوپ داریم با بلغور گندم درست میشه ما بهش میگیم دلگ اونو ما ترش درست می ...

کدوم شهرین شما؟

حلیم از گوشت گوسفند و بلغور گندم درست میشه معرکه است

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کباب برگ با گوشت بره،یا کباب معمولی با گوشت گاو

نه کلا زیاد اهل کباب نیستم مگر خودم بپزم