2777
2789

بدون استثنا همه خوابام تعبیر میشن فقط یه خواب مسخره بود میدیدم چند سال که یه عااالمه پرنده رنگی رنگی تو بالکن خونمه و من ازشون بیخبر بودم بی ابو دون موندن و من خییلی حالم بده امشب اومدم خونه میبینم شوهر سرخوشم بیست تا پرنده رنگو وارنگ خریده اورده گذاشته بالکن اصلا نمیگه پرنده کثیفی داره من باردارم نمیتونم بشون برسم اصلا جا خوردم دیدم اخه این مرد کی میخاد سر عقل بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجع ایران بگو😂

خب اخه خواب که ندیدم درموردش که بگم ولی دو شب قبل جنگ خواب دیدم نتانیاهو و ترامپ دستور جنگ با ایرانو دادن حالا جالب اینجاس من کلا نتانیاهو رو نمیشناختم تازه تو خواب دیدمش اسمشم نمیدونستم جنگ که شد دیدم ااا این که نشون میدن چقدر اشناس

مهم نیس خیلی جدی عین جمله منو بهش بگو اگه گوش نکرد همشونو ول کن برن تا یاد بگیره بزرگ بشه

پرنده های بیچاره چه گناهی کردن تا ولشون کنم گیر کلاغ میوفتن ولی تهدیدشو کردمو بی فایده بود

خب اخه خواب که ندیدم درموردش که بگم ولی دو شب قبل جنگ خواب دیدم نتانیاهو و ترامپ دستور جنگ با ایرانو ...

حس میکنم انرژی بالایی داری تو سطح انرژی بالایی هستی یا خدا خیلی دوست داره

کلا اینطور ادما که خواب واقعی میبینن یا چیزیو از قبل میفهمن معمولا خاصن

﴿🩵🐬﴾

تو و بچه تو شیکمت بیشتر گناه دارین

من واقعا حتی نمیتونم یه مورچرم له کنم حیوونا که نباید تاوان نفهمی مارو بدن ولی بهش گفتم به محض اینکه ببینم بهشون نمیرسی بدون اینکه بهت بگم میبرم میدمشون به یکی