2777
2789

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😇✌

«قشنگ‌ترین خاطره کودکیم اینه که..

زمان جنگ. بود. از هر طرفی صدای اژیر میرسید 🔉🔉

محله های ما دور هم جمع میشدن برای بسته بندی، کمک های مردمی برای جنگ زده 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

من..دلم میخواست بدونم این بسته ها کوجا میرن😇

چجوری میرن...

یه عالمه جعبه مهمات خالی اورده بودن.که..بسته رو توشون جمع کننن ببرین✌

ببین من ۶۱...جنگ تا کجا بود..؟۶۱تا۶۸💔😭😭😭😭.. ... . 

با بچه ها ده بیست سی چهل کردیم یکیمون بره تو جعبه.. برع بعدا بیاد برامون تعریف کنه کجا رفته...😐😇

خلاصه ک...... قرعه به نام منه دیوانه زدن 😝

منو گذاشتن تو جعبه کلی وسیله چیدن روم.. در جعبه بستع شد😐🎁

اومدن جعبه ها رو ببرن 🚚🚛🚓منو هم بردن😜جاتون خالی 💔😭💔😭تاریک.. اما چون میخواستم برم پیش جنگ زذه ها تحمل کردم.. 😐

رفت و رفت و تا یه جا وایسادیم.. که یکی گفت برین جعبه ها رو بزازید گوشه حیاط چکشون کنیم ببینیم یوقت بمبی چیزی بینشون جا ساز نکرده باشن😐😭😭😭💔💔اقا این چی بود دیگه.. 😭😭💔😐

یکی یکی جعبع ها رو خالی میکردن تو یه جعبه دیگه😵‍💫  تا رسیدن به جعبه ای  ک من توش بودم 🙈

جعبه رو که میخواستن بلند کنن یکی گفت.. فرمانده اینیکی.. خطریه اینجا نمیشه بازشه.. ببریمش زمین خاکی🙈😭😭😭این چی میگفت.. من فک کردم میخوان ببرنم جنگ 😜😐

از این ور ذوق..😍از این ور ترس شهید شدن... 😐👻👻👻👻

هییی چشتون روز بد نبینه چه بر سر این دختر بیچاره اومد.. 😐😭😭

عین تابوت چند نفر با ارومی منو با جعبه گذاشتن تو یع ماشین.. 😭😭با اژیر کشون بردنم نمیدونم کوجا🚑🚑🚑🚑🚒🚒🚒 اقا قند تو دلم اب شد... 😐😵‍💫

ینی دارم میرم جبهه 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️⛺😐

وای وای. ماشین وایساد...

جعبه با احتیاط گذاشتن زمین..🙈

در جعبه رو به ارومی باز میکردن و مدام الله و اکبر میگفتن..

الله اکبر

یا زهرا 

در جعبع باز شد..لوازم در اوردن..یهو چشمشون 👀👀

به یه دختر مو بور افتاد...😎همه باهم.. یا زهرا. یازهرا  یا زهرا😐😭😭😭

من رنگ پریده😵‍💫یهو گفتم رسیدیم..جنگ زده ها کجان.چه شکلین 😐😎😂😂😂😂😂

همه زدن زیر خنده..😇چه بمب مو قشنگی..

یکی گفت...

تو جعبع چکارته 😂😂من با گریه و حالت بچه اومدم کمک دیگه...😐ببینم جنگ زده ها چه شکلین😂😂😇

یهو همه زدن زیر خنده و منو بردن محلمون..😐یه دست لباس بسیجیم بهم دادن که مثلا از جنگ برگشتم 😇😂😇😇😇😇😇

اقا کدومتون انقد شیطون بودین 😂😂😂🙈... .. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

@dokhi__mokhi‍ 

@مهربانو_مرضیه‍ 

@دختر_خوش_اقبال‍ 

@لیلی_آگان‍ 

@librarian_maneli‍ 

^_^ 😎🙈

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ملایری نبودی کمار هفت سر بودی بچه🤗😁🤣🤧😘😘😘😘

منو انداختتن جعبع.. 😂😂خودم که نرفتم😎😇😇

دیگه امار نده 😐🙈

منو انداختتن جعبع.. 😂😂خودم که نرفتم😎😇😇دیگه امار نده 😐🙈

ولی خیلی شر و شیطووون بودیااااا دمت گرمممم😘😘😘🤗🩷

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

واااااااای مامان گلی چه شیطونی بلا بودیاااا 😂😂😂😂😂فقط اونجا که بردنت زمین خاکی بعد جعبه رو باز ک ...

اره خودم  وحشت زده. . وسط بیابون.. گفتم النالن مث این  تلویزیون.. همش.. پر رزمنده بود 😂😂😂

یهو ده نفر با ماسک وحشتناک از این ضد شیمیایی 😂😂قیافع  هاشون هنوز جلو چشممه😂😂😂🙈. 

ولی خیلی شر و شیطووون بودیااااا دمت گرمممم😘😘😘🤗🩷

مرسی...😍❤️‍🔥 حالا بیا ببین 😐.. اروم بی دردسر 😇

مرسی...😍❤️‍🔥 حالا بیا ببین 😐.. اروم بی دردسر 😇

هی روزگاره دیگه 

فولاد رو آب میکنه

ما ک دیگه آدمیزادی بیش نیستیم

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

@dokhi__mokhi‍ @مهربانو_مرضیه‍ @دختر_خوش_اقبال‍ @لیلی_آگان‍ @librarian_maneli‍ ^_^ 😎🙈

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂💔💔💔دمت گرم مامان خانمی چقدر شیطون بودی دست شیطون رو از پشت بسته بودی

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

هی روزگاره دیگه فولاد رو آب میکنهما ک دیگه آدمیزادی بیش نیستیم

اهووم. اره عزیزم

مثلا دارم خودمو.تراپیست میزنم.

این روزا بگذره...... این دوروز ک یکم خاطره ها رو یاد اوری کردم.. یکم.. اوضاعم خوبه. خدا رو شکر.. 

.. 

اهووم. اره عزیزممثلا دارم خودمو.تراپیست میزنم.این روزا بگذره...... این دوروز ک یکم خاطره ها رو یاد ا ...

ان شاالله جزشادی و خوشی و سلامتی هیچی خونه ی قلبتو در نزنه🤲😘😘😘😘