2777
2789
عنوان

اخلاق دخترای فرهنگیان

125 بازدید | 18 پست

من دانشجو فرهنگیان ترم یکم با بعضی دخترا ک سلام علیک میکنم و خوش بش اونا هم همینطور ولی فرداش دیگ محل سگ هم ب آدم نمیدن😐 من ک خودم اینجوری نیستم ولی اونا خیلی مشکوکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا شاید خوششون نمیاد ازت خب چه ربطی به فرهنگیان داره

خوششون نمیاد همون اول خوششون نیاد نکه با آدم بگن بخندن یهو عوض بشن من همون آدمم با همون اخلاق تغییر که نمیکنم هر روز 

تو دانشگاه فرهنگیان جاسوس زیاد هست مواظب باش با همه رفتار متعادل داشته باشه زیاد صمیمی نشو هر چی راز ...

اره دلم نمی خواد با هیچ کس حرف بزنم اما مجبورم چون هم خوابگاهی ام هم برام مهمه نکن گوشه گیره 

خوششون نمیاد همون اول خوششون نیاد نکه با آدم بگن بخندن یهو عوض بشن من همون آدمم با همون اخلاق تغییر ...

خب ادم تو برخورد اول قطعا بد رفتار نمیکنه 

بعد تشخیص میده به هردلیلیی که میدونه دیگه ارتباط نداشته باشه با شما 

اره دلم نمی خواد با هیچ کس حرف بزنم اما مجبورم چون هم خوابگاهی ام هم برام مهمه نکن گوشه گیره

در این حد هم نباشه که با هیج کس حرف نزنی اون موقع هم عرصه برات تنگ میشه ولی زیاد  صمیمی نشو 

جو دانشگاه چطوریه؟

کلاستون شروه شده؟امسال قبول شدی؟

خب ادم تو برخورد اول قطعا بد رفتار نمیکنه بعد تشخیص میده به هردلیلیی که میدونه دیگه ارتباط نداشته با ...

نه آخه مجبور که نبوده ارتباط بگیره با من اگه چیزی تو من دیده همونجا مکالمه رو قطع کنه نکه شماره بده رشته بپرسه کلاس بپرسه بگه خدارشکر تو یه دانشگاهیم 

در این حد هم نباشه که با هیج کس حرف نزنی اون موقع هم عرصه برات تنگ میشه ولی زیاد صمیمی نشو جو دانشگ ...

اره دعا کنید برام از پسش بر بیام خیلی سختی کشیدم 

اره شروع شده بعدد ۲ سال پشت کنکور قبول شدم