2777
2789
عنوان

فهمیدم کراشم رل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست

این ک همشون دارن

اکثراهم جدی نیس برا خوش گذرونیه

همونا ک عاشق و کشته مرده همن ازدواجم بکنن بعد چن سال میبینی طلاق گرفتن

پسرا از بیخ و ریشه عنن

خودتو واس اینا ناراحت نکن

نگران نباش بابا کی میگیره دیگهچند سالشه مگه

۲۲ سالشه 

ولی همه برادرای این هم تا سن ۲۵ ازدواج کردن 

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک همشون دارناکثراهم جدی نیس برا خوش گذرونیههمونا ک عاشق و کشته مرده همن ازدواجم بکنن بعد چن سال ...

مرسی از دلداریت❤️

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

فعلا باید نگران باشه از رلش خوشگل تره یا نهمن کسی که عاشقش بودم رفته یه رلی زده ک تو اروپا و روسیه ن ...

اتفاقا فقط از دید خوشگلی نگاه کردن خیلی سطحیه

اره اول خوشگلی به چشم میاد قبول ولی بعدش چی

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

۲۲ سالشه ولی همه برادرای این هم تا سن ۲۵ ازدواج کردن

نه نمیگیره ایشالا 🗿🗿🗿

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

اتفاقا فقط از دید خوشگلی نگاه کردن خیلی سطحیهاره اول خوشگلی به چشم میاد قبول ولی بعدش چی

متاسفانه به چشم پسرا فقط خوشگلی میاد و این تلخه🤦🏻‍♀️

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

من انقدر کراش دارم تو چرا به یه نفر اکتفا کردی که الان ناراحت بشی 😂🤣

من خیلی کراش میزنم ولی یادم میرن زود این از ذهنم نمیره لعنتی

فدات جدی راس میگممنم مث تو بودم ی زمانبعد میفهمی هیچی مهمتراز خودت نیس

قربانت ❤️❤️

اصلا جذاب هم نیس ها ولی نمیدونم چرا خوشم میاد ازش 

چند سالته تو خب رل داره اون دختره هم دوست دخترشه فراموشش کن

۲۰ 

آره ایشالا یادم میره 

متاسفانه به چشم پسرا فقط خوشگلی میاد و این تلخه🤦🏻‍♀️

اینطوراهم نیست پسری که انقدر ظاهربین باشه ارزش اینکه دل بهش ببندیو نداره اگه طرف عاقل و فهمیده نباشه خب همون سینگل موندن خیلی بهتره

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

فعلا باید نگران باشه از رلش خوشگل تره یا نهمن کسی که عاشقش بودم رفته یه رلی زده ک تو اروپا و روسیه ن ...

من رلش رو نمیشناسم 

عزیزم💔