2777
2789
عنوان

فهمیدم کراشم رل داره

246 بازدید | 32 پست

حس میکردم ها فا ل حافظ هم تایید کرد 

میخوام گریه کنم ولی صورتم سوزن سوزن میشه میره رو مخم گریم‌میره 

یعنی واقعا یعنی چی این زندگی من 

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

سرطان ک نداره رل داره

یروز کات میکنه

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان ک نداره رل دارهیروز کات میکنه

نه میگیره 😂

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

نه میگیره 😂

نگران نباش بابا کی میگیره دیگه

چند سالشه مگه 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

سرطان ک نداره رل دارهیروز کات میکنه

دلداری قشنگیه ولی قانع کننده نیست😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

خب دیر اقدام کردی

اقدام نکردم کلا 

باباش وبابا همو میشناسن مامانمون هم همینطور  با عموش هم بابام دوسته اگه میگفتم به چوخ میرفتم

حالا اینهمه پسر ریخته این نشد یکی بهتر

نمیشه کلا سعی میکنم کراش دیگه ای بزنم ولی چند روز بیشتر طول نمیکشه

دلداری قشنگیه ولی قانع کننده نیست😂

فعلا باید نگران باشه از رلش خوشگل تره یا نه

من کسی که عاشقش بودم رفته یه رلی زده ک تو اروپا و روسیه نمونش پیدا میشه💔