2777
2789
عنوان

افزایش رزق وروزی

98 بازدید | 3 پست

آیت الله شیخ حسنعلی نخودکی (ره)

🔸 بعد از هر نماز این پنج کار را انــجـام بـدهـیـد، رزق و روزی شـمـا  زیاد می‌شود و به درجـات مـعـنـویخـوبی دسـت پـیـدا می‌کنید؛

۱- آیة الکرسی

۲- تسبیحات حضرت زهرا (س) 

۳- سه مرتبه سوره توحید 

۴- سه مرتبه صلوات

۵- آیه ۲ و ۳ سوره طلاق، سه بارخوانده شود 👇👇« وَ مَنْ يَـتَّـقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَـخْـرَجًـاوَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَ مَنْ يَـتَـوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَـالِـغُ أَمْرِهِ ۚ قَـدْ جَـعَـلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَـدْرًا »

علامه طباطبایی (ره) 

🔸 تا زنده هستید دائم مشغول صلوات فرستادن و خواندن سوره توحید باشید؛ زمـانی که انسان درقبر قرار گرفت آرزو می‌کند شـخـصی

کنار قبرش بیاید و برایش یک فاتحه

یا صلواتی بفرستد.

تسبیحات حضرت زهرا خیلی خوبه

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسبیحات حضرت زهرا خیلی خوبه

میشه بیاید تاپیک اخرم بخونید کمکم کنید

منم براتون آیه الکرسی میخونم🥲🩷

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/