2777
2789

در حدیثی از امام صادق(ع) آمده است شیطان تلاش داشت تا عبادتی دیگر را جایگزین سجده بر حضرت آدم(ع) کند، اما مورد پذیرش خدا قرار نگرفت:

ابلیس به خدا عرضه داشت که اگر اجازه دهی بر آدم(ع) سجده نکنم، آن‌چنان به عبادت تو خواهم پرداخت که هیچ فرشته مقرب و پیامبر مرسلى چنین عبادتی نکرده باشد! خدا در پاسخ فرمود: مرا نیازى به عبادت تو نیست. من از تو می‌خواهم چنان مرا عبادت کنى که خواسته من است، نه عبادتی که دلخواه تو است!

شیطان بعد از شنیدن این سخنان نیز سجده بر آدم را نپذیرفت؛ از این‌رو ‌خدا به او فرمود:

تو از درگاه من رانده شده‌ای و تا روز جزا لعنت من بر تو باشد.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فلسفه عبادت خدا اینه که بپذیری منی وجود نداره که بخواد به میل خودش دستورات خدا رو تغییر بده! 

وقتی خداوند نماز به عنوان راه ارتباطی بنده اش و خودش انتخاب کرده تکبر هست که بگیم نه من نمی خوام تو رو این مدلی عبادت کنم. بنا به میل و سلیقه خودم می خوام عبادتت کنم! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خدا محرمه یا نامحرم؟ چرا باید جلوش حجاب بگیریم مگه خودش لخت مارو ندیده

شما تو مذهب مسیحیت هم برید موقع عبادت تو کلیساها یه پارچه یا روسری روی سرشون می زارن 

من هردفعه میام نماز بخونم یاد ‌کل کارای زشت و گناهی که کردم میوفتم حقیقتا خجالت میکشم دیگه نماز بخون ...

اینها افکاری هست که شیطان تو ذهن ادم میاره تا سمت نماز نره و نماز نخوندن باعث ادامه دادن به گناه های دیگه می شه. شما یه بار برای همیشه تصمیم بگیری نماز در هر صورت بخونی! 

بله درسته ولی هنوز دلیلشو نفهمیدم

یه نوع احترام هست به خداوند.  

حالا چند تا از دلایل دیگه اش می تونه اینها باشه

وقتی شما با اندام پاک و پوشیده به عبادت مشغول می شین و همین پوشیدگی باعث می شه کمتر حواستون پرت بشه به چیزهای دیگه! 

در ضمن نمازگزار محترم هست و شکستن نماز حرمت داره! 

باید نمازگزار موقع نماز در حالتی باشه که اگه نامحرمی وارد اتاق بشه مجبور به شکستن نماز نشه 

خدا محرمه یا نامحرم؟ چرا باید جلوش حجاب بگیریم مگه خودش لخت مارو ندیده

اخه این چه استدلالی هست؟   منم لخت بچه هام دیدم پس قراره تا اخر عمر لخت جلو من راه برن و حیا و عفت رعایت نکنند؟ 

اصلا دنبال رفع سوال های ذهنتون نیستین فقط می خواهید یه ایراد عجیب گرفته باشین!