2777
2789
عنوان

چرا من انقد از این شخص بدم میاد😐

115 بازدید | 8 پست

من کلا از هیچکس حتی دشمنمم بدم نمیاد کلا آدم کینه ای نیستم زود میبخشم میره

ولی یه نفر هست نمیدونم چرا انقد ازش بدم میاد یعنی میبینمش دلم میخواد بالا بیارم 

بی دلیل هم ازش بدم نمیادا یه کاری کرده که اصلا یادش میوفتم ناراحت میشم و چن ساله نتونستم ببخشمش

چیکار کنم آروم بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از من که زود میبخشم این رفتار خیلی بعیده باورت میشه تو عمرم اولین باره انقد از کسی بدم میاد

منم واقعا زود میبخشم و کینه ای نیستم 

اما گاهی یه اتفاق هایی میوفته و حتی ممکنه طرف مقابل متوجه اشتباهش نشه و پشیمون نباشه 

در این صورت وایب بدی ازش میگیرم و دوست دارم ازش دوری کنم ولی نه بدشو میخوام نه بهش فکر میکنم

برای من موضوع عشقی نیس۶ سال عاشقش بودی چجوری دلت میاد متنفر باشی ازش?

چون هیچ وقت منو ندید و رفت ازدواج کرد ولی هیچ کس اندازه من دوسش نداشت بعد شش سال باهاش رو به رو شده بودم که برخوردش و نمیدونم چجوری توضیح بدم افتضاح بود کلا مشکل داره با من انگار 😐