khanomshirazi مدیر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 عنوان حس ششمی جان بیا بگو به نظرت من قبولم یا نه هفته ی بعد مشخص میشه حس ششم تون چه طوره | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 98 پست در مورد رابطه هم بگید که چه بهتر 1404/07/16 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونزدی_مهربون عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1386 نه متاسفانهاصلا دوس ندارم کسی و ناامید کنم ولی حسم اینه😕 میای تاپیک اخرمو بگیییی خواهششش میکنمم زندگی میگن برای زنده هاست اما...
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9115 احساسی،اکثر اوقات استرس داری، خوش قلب و مهربونی زود اعتماد میکنی..... سلام خوبین؟سال بعد فیزیوتراپی قبولم؟
ونزدی_مهربون عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1386 من حس میکنم مهربونی ولی مغروری چشمای مشکی یا تیره ای داری خاصی خودت واست مهمه ولی دلسوزی قلب مهربونس ... میای تاپیک اخرم خواهش میکنم زندگی میگن برای زنده هاست اما...
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 اون برای اون کاربر بود تو استرسی هستی نگرانی دلت میخواد بری یه چیزی به اینجا وصلت کرده خوش گذرونی کم ... به نظرتون برم بهتره یا بمونم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22070 به نظرتون برم بهتره یا بمونم؟ من میگم بمون یه چیزی وصلت کردخ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 من میگم بمون یه چیزی وصلت کردخ نه والادیگه از همه چی بریدم
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 خیر قبول نیسی صحیح نظرتون در مورد رابطه چیه؟
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 خیر قبول نیسی در مورد رابطه و مهاجرت چی؟ممنونم
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 918 در مورد رابطه و مهاجرت چی؟ممنونم من نمیگم حس ششم قوی دارم اما حسمو میگم.مهاجرت هم نمیتونی......
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22070 خیر قبول نیسی شخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22070 نه والادیگه از همه چی بریدم درست میشه اینقدر گارد نگیر با حرف اطرافیانت به ارامش گوش کن فکر کن خودت تصمیم بگیر اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 من نمیگم حس ششم قوی دارم اما حسمو میگم.مهاجرت هم نمیتونی...... فک کنم خیلی درست میگیبه نظرتون در مورد رابطه ی ازدواج و احساسی من چیه؟
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9115 درست میشه اینقدر گارد نگیر با حرف اطرافیانت به ارامش گوش کن فکر کن خودت تصمیم بگیر درباره شخصیتم میگین؟اونی که ذهنمه چطور ادمیه؟