2777
2789

لر و بختیاری یکین کلا ، فرقی ندارن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لر و بختیاری هر دو یکی هستند ما زیر شاخه یکی قوم بزرگ لر هستیم 

به ما میگن لر بزرگ 

حمله نکنید بهم لر بزرگ لقب مون هست

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

چ عجیب فکرمیکردم لر و بختیاری یکین

خب یکین

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

و منی که کاشانی هستم و معتقدم فرقی نداره همه ایرانی هستیم به جزئیات کار ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

نمیدونم اکثرا میگن قوم جدان

نه

فرق دارن توی پوشش لباس محلی و‌گویش و غذاهای محلی و ...

اره ولی لر شاحه های زیادی داره بهمئی. ممسنی، بویر احمدی ، فیلی که برای لرستانه وبختیاری اینا همه باهم فرق دارن وای بقیه میگن ما لریم ولی بعضی بختیاریا قبول ندارن که لر هستن

فرق دارن توی پوشش لباس محلی و‌گویش و غذاهای محلی و ...

خب عزیزم لر و بختیاری یکین

ولی برای هر شهر یکمی بین زبان فرق دارن 

ولی لباسشون یکیه همجا دلیل تفاوت و جداسازیشون نمیشه

مثل کوردا که ی شهر یکمی زبونشون فرق داره ولی ی شهر دیگه یچیز دیگس زبونش ولی اول آخر کورد میگن

بختیاری از هستش ولی هر از بختیاری نیس یاسوج خرم آباد و.....اقوام قبایل گویش های مختلف هستش 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بختیاری از هستش ولی هر از بختیاری نیس یاسوج خرم آباد و.....اقوام قبایل گویش های مختلف هستش

حرف من اینه لر شاخه های زیادی داره بهمینی بویر احمدی ممسنی فیلی وبختیاری همه لرن بقیه میگن ما لرهستیم با اینکه باهم فرق دارن ولی بعضی بختیاریا قبول ندارین ومیگن ما قوم جدا هستیم به حای اینکه بگن لر بختیاری فقط بختیاری میگن