2777
2789
عنوان

کسی توی مقطع ارشد مقاله نوشته

44 بازدید | 9 پست

میشه راهنمایی کنید چجوری شروع کردید از کجا شروع کردید من خیلی علاقه دارم ولی اصلا‌نمیدونم باید چیکار کنم

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
من با استاد راهنما نوشتم. نتیجه کار پایان نامه بود.

یعنی همون‌ مقاله رو در نهایت به صورت پایان نامه ارائه کردین؟

اخه من شنیدم برای پذیرش توی مقطع دکترا مقاله خیلی مهمه و پوئن مثبته اگه مقاله نوشته باشی میخواستم بدونم چجوریه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همون‌ مقاله رو در نهایت به صورت پایان نامه ارائه کردین؟اخه من شنیدم برای پذیرش توی مقطع دکترا م ...

اول کار پایان نامه را انجام دادم (عملی بود)، و خب نتایجی که به دست اومد در پایان نامه هم اومد و ارائه شد موقع دفاع. همان نتایج را برای نوشتن مقاله هم استفاده کردم.‌ و حتی یک پوستر بین المللی

من هم با استفاده از همون مقاله و پوستر، پذیرش دکترا گرفتم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اول کار پایان نامه را انجام دادم (عملی بود)، و خب نتایجی که به دست اومد در پایان نامه هم اومد و ارائ ...

خب توی روند مقاله خودتون به تنهایی دخیل بودید یا استادی راهنماییتون میکرد؟چطور مقاله تونو ثبت کردید برای پوستر و موردی که گفتید؟

من اصلا نمیدونم ازکجا باید شروع کرد

خب توی روند مقاله خودتون به تنهایی دخیل بودید یا استادی راهنماییتون میکرد؟چطور مقاله تونو ثبت کردید ...

خودم می توشتم و استادم تصحیح کرد در آخر، هم اسم خودم در مقاله بود و هم اساتید راهنما و مشاور.

اول باید ببینید سطح کار در چه حدی هست و ژورنالی در اون سطح پیدا کنید. بعد هر ژورنال فرمت خاصی برای نوشتن داره، مثلا این که عنوان و زیر عنوانها چطور باشه، حتی فؤنت و روش نوشتن رفرانس ها، اینکه اگه شکلی دارید با چه فورمتی ذخیره بشه، منحنی ها چطور باشه و کلی جزییات

بعد که اماده شد باید submit کرد.در بیشتر ژورنالها باید هزینه ای برای اینکار پرداخت بشه. بعدا این مقاله بررسی میشه و اگه نپسندیدند که ریجکت میشه و اگه پسندیدند تقریبا همیشه ازتون می خوان یک سری تغییرات اعمال کنید و دوباره بفرستید. اگه همه چیز اکی بود چاپ میشه. 

برای پوستر باید یک کنفرانس بین المللی در زمینه رشته تون پیدا کنید. در سایتش اطلاعات لازم برای نوشتن یک خلاصه هست. یعنی اینجا باید یک خلاصه از کار را طبق فرمتی که گفتند تهیه کنید و قبل از ددلاین بفرستید. این هم هزینه داره. باز میان خلاصه را بررسی می کنند. یا ریجکت میشه یا به عنوان پوستر قبول می کنند یا برای ارائه دادن کار به صورت پرزنتیشن 

خودم می توشتم و استادم تصحیح کرد در آخر، هم اسم خودم در مقاله بود و هم اساتید راهنما و مشاور. اول با ...

خیلی واقعا ممنونم از توضیحتون😍اینکه گفتید مقاله برسی میشه و اگه پسندیدتد یا نپسندیدند منطورتون توسط استاده یا شخص دیگر؟

خیلی واقعا ممنونم از توضیحتون😍اینکه گفتید مقاله برسی میشه و اگه پسندیدتد یا نپسندیدند منطورتون توسط ...

خواهش می کنم.

نه قبل از فرستادن که خب مطمئنا استاد  و سایر نویسندگان باید مفاله را خونده باشند و تایید کرده باشند.

منظورم بعد از فرستادن مقاله برای ژورنال هست. هر ژورنال کمیته ای از افراد متخصصی داره یا افرادی که باهاشون همکاری دارند. وظیفه اونهاست که با دقت مقاله را بخونند. اگر جایی ایراد داشت، مبهم بود و سوالی داشتند در نهایت همه را می فرستند به نویسندگان مقاله و نویسنده ها تصحیح می کنند و دوباره می فرستند.

اما اگه مقاله ای اشکال کاملا اساسی داشته باشه، مثلا روش کار کاملا اشتباه بوده، کلا ریجکت میشه. بعضی اوقات هم اشکال خاصی وجود نداره، ولی سطح کار به اون ژورنال نمی خوره، در این جور موارد میشه مقاله را فرستاد به یک ژورنال سطح پایین تر و اینبار ممکنه فقط ازتون بخوان اصلاحش کنید. 

خواهش می کنم.نه قبل از فرستادن که خب مطمئنا استاد و سایر نویسندگان باید مفاله را خونده باشند و تایی ...

بازم خیلی ممنونم واقعا لطف کردین😍❤️