2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک خودش یه قومیت جداست واااای خدا چجوری با خودتون فکر کردین که به نتیجه رسیدین نتیجه ازدواج لر و کرد میشه لک؟خدایا باورم نمیشه😐

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

نمیدونم باید بخندم یا بهم بربخوره استارتر تو منو شوکه کردی با این تفکرات عجیبت😂😐

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

ترکیب ترک کورد میشه تکترکیب لر و کورد میشه لکترکیب لر و ترک میشه لت

شما الان دارید با این حرفا مارو مسخره میکنید عزیزم در جریان هستید؟لک یعنی صدهزار برای جمیعت کم قوم لک این اسم رو بهشون دادن نه ربطی به لرها داره نه کردها یک نفر عجیب ترین حرف ممکن رو زده شما دیگه چرا دامن میزنید؟

شما الان دارید با این حرفا مارو مسخره میکنید عزیزم در جریان هستید؟لک یعنی صدهزار برای جمیعت کم قوم ل ...

داداش میگه ترکیب🤦‍♀️🤣

یعنی ترکیب بچه  دورگه مثلا من نمیام بگم فلانی هم لر هم کورده میگم  ی ترکیبی هست و لکه 

هیچ ربطی هم به قوم لک نداره

ما بحثمون ی چیز دیگست

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

داداش میگه ترکیب🤦‍♀️🤣یعنی ترکیب بچه دورگه مثلا من نمیام بگم فلانی هم لر هم کورده میگم ی ترکیبی ه ...

عزیزم چه حرف عجیبی میزنی خب وقتی میگی فلانی لکه یعنی از قومیت لک هستش نه ترکیب لر و کورد تک و لت یا هرچیز دیگه هم صرفا تمسخر کاربرا بود و وجود خارجی نداره

اون ترکیبی که مد نظر شما هست اسمش دو رگه است نه هیچ چیز دیگه ای 

عزیزم چه حرف عجیبی میزنی خب وقتی میگی فلانی لکه یعنی از قومیت لک هستش نه ترکیب لر و کورد تک و لت یا ...

هعی🙄

بله حق با شماست☺️

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

کولر

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)