2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ریشه و علتو پیدا کنی من ۲ سال درگیر بودم آخر سر یه دکتر بهم معرفی کردن رفتم آب رو آتیش شد تا آخ ...

چکاری انجام داد عزیزم؟ واقعا اگزما از اون بیماری هاس با کرم و پماد اصلا خوب نمیشه دکتر هم رفتم بازم نوبت گرفتم برم اما اگه نتیجه نداد میرم پیش دکتر طب سنتی 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

اگزاسین ژیناژنباید مکمل بخوری امگا3،زینک پلاس بکمپلکس،مولتی ویتامین،د3روزانه

مکمل میخورم این سری اگزمام به اندازه شدیده که کل دستم انگار سوخته پر از زخم و خونه هر دارویی امتحان کردم نتیجه نداد 

اسی از این کانال میتونی مشاوره بگیری هزینه مشاوره هم خیییلی کمه ۱۵۰ اینا هست@IslamLifeStyles

آیدی دوم هم تجربه هاب بقیه هست از درماناشون توسط همین مجموعه@Mezaje_Zendegi20

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

آره

یه ترکیبی میگم خودم بعد دوسال اگزما شدید دست خوب شدم.اگر جواب داد،واسم دعا کن.

کرم مرطوب کننده هیدرودرم+ژل آلوئورا یک قاشق+آب پیاز رنده شده ۱قاشق مرباخوری+عسل ۱قاشق مربا خوری ترکیب کن و هروقت دستتو با مایع میشوری یا پوستت خشک میشه بزن

مکمل میخورم این سری اگزمام به اندازه شدیده که کل دستم انگار سوخته پر از زخم و خونه هر دارویی امتحان ...

دستکش می‌پوشی صددرصد یه کمبودی داری مثل منی

قرص آهن چی

این کرم رو بخر تا حالا سی بار خریدم

دستکش نخی بپوش

چکاری انجام داد عزیزم؟ واقعا اگزما از اون بیماری هاس با کرم و پماد اصلا خوب نمیشه دکتر هم رفتم بازم ...

یه سری موارد رو گفت رعایت کردم دوتا آمپول و قرص و کرم هم بهم داد گفت یه ماه بعد بیا که البته من نرفتم ولی همونم که انجام دادم خوب شدم 

یه ترکیبی میگم خودم بعد دوسال اگزما شدید دست خوب شدم.اگر جواب داد،واسم دعا کن.کرم مرطوب کننده هیدرود ...

ممنون عزیزم من دستم زخم شده و خون میاد بنظرت بدترش نمیکنه این ترکیبات؟

یه سری موارد رو گفت رعایت کردم دوتا آمپول و قرص و کرم هم بهم داد گفت یه ماه بعد بیا که البته من نرفت ...

خداروشکر منم شنبه نوبت دکتر دارم امیدوارم خوب بشم قبلا هم رفتم اما شدید نبود الان خیلی شدید شده 😓

چ کاراهایی گفت رعایت کنی؟

ممنون عزیزم من دستم زخم شده و خون میاد بنظرت بدترش نمیکنه این ترکیبات؟

نه منم دستم همینطور بود،فقط اولی که میزنی ممکنه یکم بسوزه بخاطر آب پیاز.

من دستام ترک میخورد،اثر انگشت هیچی نداشتم.هر دکتری میرفتم،بهم کرم میداد،بعد تموم شدن دوره اش بدتر میشدم.تا این کرم کمکم کرد.

خداروشکر منم شنبه نوبت دکتر دارم امیدوارم خوب بشم قبلا هم رفتم اما شدید نبود الان خیلی شدید شده 😓چ ...

من مشکل اصلیم این بود که اصلا نمیدونستم پوستم به چی داره واکنش نشون میده که دکتر تشخیص داد گفت زیر دستکش ظرفشویی دستکش نخی بپوش سیب زمینی و پیاز و سیر و بادمجون و خیار و گوجه و سبزی و اینا رو با دستکش نخی که روش لاتکس پوشیدی خرد کن استرس نداشته باشه دست به گچ و خاک و این چیزا هم نزن