الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید ریشه و علتو پیدا کنی من ۲ سال درگیر بودم آخر سر یه دکتر بهم معرفی کردن رفتم آب رو آتیش شد تا آخ ...
چکاری انجام داد عزیزم؟ واقعا اگزما از اون بیماری هاس با کرم و پماد اصلا خوب نمیشه دکتر هم رفتم بازم نوبت گرفتم برم اما اگه نتیجه نداد میرم پیش دکتر طب سنتی
یه ترکیبی میگم خودم بعد دوسال اگزما شدید دست خوب شدم.اگر جواب داد،واسم دعا کن.
کرم مرطوب کننده هیدرودرم+ژل آلوئورا یک قاشق+آب پیاز رنده شده ۱قاشق مرباخوری+عسل ۱قاشق مربا خوری ترکیب کن و هروقت دستتو با مایع میشوری یا پوستت خشک میشه بزن
خداروشکر منم شنبه نوبت دکتر دارم امیدوارم خوب بشم قبلا هم رفتم اما شدید نبود الان خیلی شدید شده 😓چ ...
من مشکل اصلیم این بود که اصلا نمیدونستم پوستم به چی داره واکنش نشون میده که دکتر تشخیص داد گفت زیر دستکش ظرفشویی دستکش نخی بپوش سیب زمینی و پیاز و سیر و بادمجون و خیار و گوجه و سبزی و اینا رو با دستکش نخی که روش لاتکس پوشیدی خرد کن استرس نداشته باشه دست به گچ و خاک و این چیزا هم نزن