2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم

314 بازدید | 23 پست

فردا ازمون دارم دو هفته زحمت کشیدم ترازم خوب بشه امشب رفتم داستان ترسناک خوندم واسه اولین بار توی عمرم حس میکنم تمرکزم ریخته بهم الان خیر سرم باید مرور کنم مثلا

مرور کن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. اشکالی نداره. گاهی اوقات چیز ها طبق اون چیزی که میخواستیم پیش نمیره. احتمالا احساس بهم ریختگی و ترس داری نه؟ تمرکزت هم به هم ریخته و ذهنت درگیره؟ خیلی سخته احتمالا. 

سعی کن خیلی به خودت فشار نیاری که حتما درس بخونی. درمورد مشکلت هم با کسی صحبت کن 

ماز ؟ منم فردا دارم امروز نشستم فیلم دیدن هم تمرکزم پرید هم احساس میکنم هیجی بلد نیستم

توی این دو هفته خوندی؟

پیشنهاد من اینه ازمون مشابه این ازمون پارسال رو کار کن 

من شیمی فیزیک میدونم بالای 80 میزنم زیست باید مرور کنم نمیتونم