2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 23 پست
نگران درس هات. خواستم بهت بگم خیلی به خودت فشار نیاری. مهم ترین چیز سلامتیت و شادابی ات هستش

هی عزیزم من دارم روز 12 ساعت میخونم از خودم از زندگیم هیچی نمونده الان حس میکنم به هیچی حس ندارم فقط درس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی عزیزم من دارم روز 12 ساعت میخونم از خودم از زندگیم هیچی نمونده الان حس میکنم به هیچی حس ندارم فقط ...

اوه. چقدر سخت 💔 مشخصه که خیلی اذیت شدی. این خوب نیست. خودت و حال روحیت اولویت داره. اینو بدون تو همیشه مهم تر از درس هاتی 

هی عزیزم من دارم روز 12 ساعت میخونم از خودم از زندگیم هیچی نمونده الان حس میکنم به هیچی حس ندارم فقط ...

بهترین کار ببین ادم اولاش سخته ولی وقتی نمیخونی احساس میکنی یه چیزیرو گم کردی

توی این دو هفته خوندی؟پیشنهاد من اینه ازمون مشابه این ازمون پارسال رو کار کن من شیمی فیزیک میدونم با ...

اره خوندم 

البته پنجشنبه جمعه هفته گذشته هم خیلی کم خوندم جمعه رو ک اصلا نخوندم برام ی مشکلی پیش اومد 

منم برا شیمی و فیزیک تقریبا دلم روشنه 

وای زیست احساس میکنم همش پریده 

ریاضی هم تابع رو کامل خوندم (مال آزمون بعد) و معادله و نامعادله فقط درسنامه ی ی بخشو خوندم

نه خب نوشتم اما نخوندم نمیتونم بیخیال ازکنارش رد شم میگم میتونم ازالان سروع کنم واس ازمون فردا تست ز ...

بودجه بندیتونو نمیدونم 

اینکه بخوای همه رو برسی یکم دور از انتظاره 

ولی یک کتابو بخون و تستشو بزن حتما میرسی

بودجه بندیتونو نمیدونم اینکه بخوای همه رو برسی یکم دور از انتظاره ولی یک کتابو بخون و تستشو بزن حتما ...

نه ببین مثلا زیستوتاجایی که گفتن خوندم شیمیرو تو کلاس فراهانی رفتم نه هادیان ریاضیروتقریباخوندم فیزیک نخوندم