2777
2789

همسایه مادرم هستم تو یه کوچه هستیم

این قدر حواسم بهشون بوده و هست 

کاری بود انجام میدادم ،تند تند دعوت کن و هرماذی از دستت در میاد انجام بده

خواهرم سر ازدواجش و خواستگار اضطراب گرفته بود و یه مدتی حالش بد بود .

کلی وقت براش میذاشتم و همش دعوتش میکردم باهم حرف بزنیم چون با مادرم دعوا میکردن تو خونه

از بچه هام و شوهرم میزدم

برای مراسم عقد که دیگه عملا صفرتا صد حتی خرید میوه و بسته بندی و سفره عقد و هزار تا چیز دیگه با خودم و شوهرم بود 

بعد الان اصلا به من خبر نمی‌دن خواهرم و نامزدش دارن خونه می خرن ماشین میخرن یا هزار تا چیز دیگه 

با اینکه من از ته دل براش خوشحال میشم خدا شاهده

یعنی بقیه اقوام و خانواده خبر دارن 

بعد من و مادرم روزی چندبار حرف می‌زنیم .تند تند همدیگه رو می بینیم جلوی من لال میشن

کامل ازم مخفی میکنن

ناخواسته از جایی شنیدم خواهرم خونه خریده

وقتی شنیدم این قدر خوشحال شدم که نمازشکر خوندم اشک شوقم بند نمی اومد 

کلی ذوق کردم

حالا بعد دو روز  یادم اومده چرا همه می دونستم بجز من

بخدا که نه اهل دخالتم نه حسادت

فقط حس میکنم غریبه ام براشون

شوهرم اصلا اهل خاله زنک بازی نیست ولی امروز گفت دقت کردی موقعی که نیاز به کمکت دارن براشون عزیزی بقیه وقتا اصلا یادشون نمیاد تو هم هستی؟

الان یکی از اقوام شوهر خواهرم برای مراسمی دعوتم کرده،گفته مامانم بگه بهم ولی مادرم بهم نگفته

من از جایی دیگه فهمیدم

ولی نمیرم وقتی مادرم این طور مثل مزاحم ها باهام رفتار میکنه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

چرا نری؟ برو اتفاقا .. به مامانتم بگو 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من اصلا دلم نمی‌خواد تلافی کنم یا بد رفتاری کنم ولی به ترکی میگم حتی مشاور میگه باید سرسنگین بشی

هروقت خواستن در دسترس نباشی و فاصله بگیری 

ولی آخه چرا

من دوست داشتم صمیمی باشیم و با هم ندار باشیم 

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نری؟ برو اتفاقا .. به مامانتم بگو

نه عزیزم نمی‌خوام اون کسی که به گوشم رسونده بیوفته تو دردسر 

بعد هم مامانم یه اخلاقی داره که خواهرم رو همیشه بیشتر از من دوست داشته

بعد از نظر مامانم  من از خواهرم قشنگ تر هستم (طبق ملاک مامانم که سفیدی رو معیار برتری می‌دونه)

بعد شبیه جزامی ها نمی ذاره اقوام دامادمون من رو بیینن

وضع مالیتون خوب نیست؟بعضی مادرا همانند بچه های پولدارشون رو دوست دارند

ورشکست شدیم و مجبور شدیم خونه مون رو بفروشیم 

یه پراید داریم .ولی اوضاع احوال مون خوبه

فقط تو همین سایت بگرد ببین چنتا خانم از توجه و حمایت بیش از حد شوهراشون از خانوادشون ناراحت هستن خودت بذار جای شوهرت ّببین چه حالی داشتی بهتره افراط نکنی و فاصله رو حفظ کنی و این محبت یه طرفه رو کمترش کن ولی قطش نکن 

دوستان برای فهمیدن مسائل سیاسی به تاپیک های من مراجعه کنید 

شما به نظرم سعی کم کمتر باهاشون در ارتباط  باشی وهمیشه براشون در دسترس  نباش تا قدرت رابدونند واینکه شماهم  ازشون مخفی  کاری کن مثل خودشون ومراسم راهم برو واصلا  نگو از کجا خبر شدم وگلایه هم نکن تا مادرت خودش حرص بخوره از کجا فهمیدی .آدم اینطور مواقع خیلی دلش میسوزه وهزار  فکر می کنه ولی  بسپار به خدا انشالله  خدا خودش برات جبران می کنه.