برای اولین بار میخوام یکم پوستمو آدم حساب کنم😂🥲 شوینده و آبرسان خوب با قیمت مناسب برای پوست مختلط چی سراغ دارید، اول باید از همینا شروع کرد دیگه؟ من پوستم مشکل خاصی نداره میترسم روتین پوستی شروع کنم تازه بد بشه 🤦♀️ برای همین میخوام از چیزای ساده و کوچیکتر شروع کنم اول یکم راهنمایی میکنید؟🥲❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدترین نوع پوستبهترین پوست همیشه پوست معمولی یا خشکه
پوست خشک بدترین پوسته
چون باعث چروک تو صورت میشه
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀