2777
2789
عنوان

اعصاب شما هم ضعیف شده

311 بازدید | 40 پست

اصلا اعصاب هیچیو ندارم یکی باهام حرف میزنه میخوام بزنمش عصبی شدم شدید 

از وقتی برنامه تمرینیم عوض شده زیادی سنگین شده بدنم نمی‌کشه خیلی خسته میشم 

از اون موقع بشدت عصبی شدم بدنم خستس همش خوابم میاد سرکارم میرم نمیتونم اونقدر ک دلم میخواد استراحت کنم

هعی

کلا از ی طرفی ادم تحت فشار باشه عصبی میشه

منم یک ماه اول زایمانم وحشی شده بودم

بخاطر بی خوابی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سبکتر کن برنامه تو

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

راستش من یه مدت ورزش میکردم عوض سلامتی هم از نظر جسمی هم روحی مریض شده بودم

منم 

بخاطر ورزش اشتباه 

چون ماتوی ورزش چیز به نام ضربه نداریم

ورزش فقط یعنی کشش نرم 

ولی الان تمامی ورزش ها شدن ضربه و حمل چیزی 

خیلی 

تو پی ام اس هم هستم 

همسرم بعد دو روز اومد خونه خداشاهده فقط بازومو گرفت بی متظور وای جر واجرش کردم به من دست نزن برو اونور بشین چرا چسبیدی به من چرا ماشینو فروختی نمیخری چرا گوشت چرخی مخلوط نخریدی فقط گوساله ست چرا مامانت هر وقت من نیستم زنگ میزنه چرا اومدی خواستگاریم اصلا 😂😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب سبکتر کن برنامه تو

مربی داده من خودم بلد بودم برنامه بنویسم که مربی بودم

حالا دارم مربیم عوض میکنم مربی جدیدم گفته یک هفته دیگ بهم برنامه میده این مربیه 12 تا حرکت داده همشونم سه ست تکرار همه شونم 15 و 20 تایی اند فکنم میخواد منو بکشه

خیلی تو پی ام اس هم هستم همسرم بعد دو روز اومد خونه خداشاهده فقط بازومو گرفت بی متظور وای جر واجرش ک ...

گول بلاگرای اینستاگرامو نخورینا  که زنه پی ام اس هرکاری میکنه مرده میره باکس میگیره براش 

آروم باش و روی خودت توی این دوره کارکن 

من خودمم همینطوری بودم الان خوبم

آره افتضاحم ... ب حدی دیروز ی نفر باهام تماس گرفت گفت قبلش سه تا صلوات فرستادم بعد شمارتو گرفتم😛

واای 😂😂

من که خیلی مودب و صبورم همیشه جدیدا تو خیابون کسی چیزی بگه خیلی تند میگم به تو چه و.. خودم از رفتار خودم تعجب کردم