2777
2789
عنوان

اعصاب شما هم ضعیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 40 پست
امروز با دوستام دعوا کردم، نزدیک بود تصادف کنم.کلا جدیدا خیلی نمیفهمن ملت😁

اره منم این چند وقت چند بار داشتم تصادف میکردم انقدر این راننده ها بد میرن بعضا یه طرفه برعکس میان من خیابون یه طرفه هم میرم دو طرف نگاه میکنم 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر مربی اعتمادنکن

دیگ چیزی از این ماهم نمونده از اول میدونستم این مربی سواد نداره ولی گفتم یک ماه چیزی نمیشه دیگ الان 8 9 جلسه رفتم احساس میکنم میخوام بمیرم از خستگی مربی جدیدم قبلا مربیم بوده خیلی با سواده منتهی تهرانه دوره من با خودم گفتم مربی خود باشگاه باشه در دسترس باشه بهتره اصلا خانم 8 نیم میاد من هفت هفت نیم میرم باشگاه اصلا نیست نصف بیشتر تمرینم رو عملا با مربی انلاین فرقی نداره بخاطر همون به همون مربیم پیام دادم از اون برنامه میگیرم ماه جدید رو

کلا فکر کنم نباید بیایم اینجا. همون ته مونده اشم میره🤣

همین شیش ماه پیش تو خیابون اصلی ماشین کلانتری داشت دنده عقب تو لاین دو میومد مامانمم داشت از خیابون رد میشد زد بهش مامانم میگفت نمیدونستم باید اون ورم نگاه کنم 

نه ماشین دولتی بود بیمه داشتن گفتن بیمه تمام خسارات میده ولی خیلی اذیت شدیم بعد اون همه تایم مامانم ...

عزیزم. آره واقعا سخت خوب میشه...

به نظرم آدم یه اپسیلونم نباید رو شعور راننده ها حساب باز کنه