2777
2789
عنوان

اعصاب شما هم ضعیف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 40 پست
گول بلاگرای اینستاگرامو نخورینا که زنه پی ام اس هرکاری میکنه مرده میره باکس میگیره براش آروم باش و ...

گلم به اینستا چیکار دارم 

۱۲ ساله ازدواج کردم من 

تازه عروس نیستم  

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم بخاطر ورزش اشتباه چون ماتوی ورزش چیز به نام ضربه نداریمورزش فقط یعنی کشش نرم ولی الان تمامی ورزش ...

من با ورزش خیلی اوکیم ولی این لعنتی خیلی زیاد نوشته من صبح تا شبم سرکار بینهایت بدنم خسته میشه عملا دوساعت خورده ای تو باشگاهم دوساعت تمرینام طول میکشه بجز گرم کردن سرد کردن لباس عوض کردن اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تو پی ام اس هم هستم همسرم بعد دو روز اومد خونه خداشاهده فقط بازومو گرفت بی متظور وای جر واجرش ک ...

یا خداااااااا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من با ورزش خیلی اوکیم ولی این لعنتی خیلی زیاد نوشته من صبح تا شبم سرکار بینهایت بدنم خسته میشه عملا ...

خب این ورزش نتیجه معکوس میده  بجای طراوت  فرسودگی میاره 

بدن بجای ساختن عضله، تحلیل میره 

زمانی برو که انرژی داری

من دوازده سال تکواندو بدنسازی بعده روزپرازمشغله انجام دادم، این بلارو سربدنم اوردم  تونیار 

واای 😂😂من که خیلی مودب و صبورم همیشه جدیدا تو خیابون کسی چیزی بگه خیلی تند میگم به تو چه و.. خودم ...

منم صبور بودم ولی دیگه نمیکشم بیشترشم بخاطر زنگ خور بالای گوشیمه.... حالا انشالله کم کم خوب میشیم زمدگی صد سال اولش سخته😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب این ورزش نتیجه معکوس میده بجای طراوت فرسودگی میاره بدن بجای ساختن عضله، تحلیل میره زمانی برو که ...

من اولین باره میرم بدنسازی به یارو هم گفتم مثلا برنامه مبتدی نوشته میگ از ماه دیگ سنگینش میکنم میخواستم بگم من غلط کنم ماه دیگ با تو بردارم اصلا یه برنامه داره کپی کرده میده به همه برنامه چند نفر گرفتم دیدم کپی برنامه من 12 تا حرکت داده سه ستی همشونم 15 الی 20 تکرار هر ست