آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 عنوان پارتنر سابقمو نفرین کردم 71 بازدید | 7 پست نفرین من هیچکس ونمیگیرهروزی که رابطه ام کات شد باهاش نفرینش کردم و زد ۲هفته بعدش بدترین بلای ممکن سرش اومد هزار بار توبه کردم نذر کردم مشکلش حل بشه ولی نشد که نشدکاش بمیرم جدی😭😭😭😭تروخدا اگه قصدتون نمک پاشیدن به زخممه منشن ندین حالم افتضاحه آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید. 1404/07/16 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13580 بیخیالش عزیزمزندگی در حال گذرهمارمای کاراشو پس میده به نفرینت ربطی نداره کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 بیخیالش عزیزمزندگی در حال گذرهمارمای کاراشو پس میده به نفرینت ربطی نداره نمیشه بیخیال شد آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید.
آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 چه اتفاقی افتاد؟ نمیشه گفت😭اجازه اشو ندارم آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید.
haranosh عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 434 چیشده بهش؟ if you don’t know your real price, be ready for affliction
آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 چیشده بهش؟ اجازه اشو ندارمولی همه کارکتر شغلی وتحصیلیش به باد رفته آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید.
haranosh عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 434 اجازه اشو ندارمولی همه کارکتر شغلی وتحصیلیش به باد رفته جدی بااحساسات بقیه بازی کردن تاوان داره دیگ if you don’t know your real price, be ready for affliction