2777
2789
عنوان

چالشش2

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 41 پست
مظلوم ظالم سازه عزیزم همیشه خوب بودن خوب نیست

دقیقاااا

ولی خب عوض بشو نیس

ذاتش خوبه عمه هامم هار شدن

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰ میلیارد دلار به حسابم ریخته بشه 

بتونم چندتا بچه رو به سرپرستی بگیرم یا تامین کننده هزینه هاشون باشم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

آرزوم بود از اون روز به بعد دیگه یه کار اداری داشته باشم صبح تا ظهر، بچه م پیش خودم باشه، طول هفته ه ...

احسنت به این حسن ونیت شما

انشالله که خدا تمام درهای موفقیت به روی شما باز کنه

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم

احسنت به این حسن ونیت شماانشالله که خدا تمام درهای موفقیت به روی شما باز کنه

ممنونم انشاءالله 🙏🌺

انشاءالله شما هم به هرچی که میخواین و خدا به صلاحتون میدونه برسین 🌺 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

۵۰۰ میلیارد دلار به حسابم ریخته بشه بتونم چندتا بچه رو به سرپرستی بگیرم یا تامین کننده هزینه هاشون ب ...

انشالله که اون هم شامل حالتون بشه

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم